Skocz do zawartości

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a ja urwe glowy wszystkim i nasikam do szyi..." woytas mojej byś nie urwał -ale jak by ci sie udało to nie wiem czy byś tak wysoko strumieniem pociągną :):):):):):):)
Napisano
RExxxxxxxxxxxxxxx i jak zwykle moderator Hicio śpi !!! on tak lubi wklepać bzdurny jakiś wątek ni w pięć ni w dziewięć -a później śpi jak dają żenujące z bluzgami filmy z youtube -już zapomniałeś jak mi wywaliłeś wątek bo jakiś baran dał film o pijaku ??? -pozdro
Napisano
ale tak już jest heheheh -prawie wszystkie wątki Hitboy64 w tym dziale są usuwane prze niego samego -prześpi sie chłopowina przeczyta zastanowi sie odnowa i ciachchchchchchchch a później poczuje się spełniony i wmówi sobie że rozruszał forum :):) -a to nic innego jak strzał w kolano :):) -pozdro
Napisano
Ostatnio jak chce wejść na forum to nie działa.

Huk odczep się, jak chcesz żalić się komuś na temat moderacji to rób to ma maila.

A zresztą to ładnie tak donosić na kolegów z forum?

-Jeśli Twój partner Cię obgaduje za Twoimi placami, to znaczy, że też tak naprawde Cię nie kocha. " - co ma znaczyć ten cytat?

Ostatni raz pisze na ten temat na forum. Do znudzenia poważam, że jak ktoś z moderatorów cie skrzywdził to nie drzyj się na całe forum o tym bo to dziecinne jest.

rzekłem to ja Hitboy64
Napisano
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx etammmm
Napisano
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$-no hehehehehe

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie