8total4 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 polecam kawe z colą i duuużo cierpliwosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 zaraz atak na koszary bo braklo promili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 to co Ty kawe po irlandzku ładujesz ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 jestem lokalnym patriota i do tych mam jakies 30 kilometrow :)Jutro cos wymysle...Tez jest dzien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 ja wole Beskid Żywiecki ;)mowi sie 'jutro tez jest Doba' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 tyz rajt - ale powoli siem czas konczy...a w glowie marzen sto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Leci z nami pilot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Koledzy, ale Wojak idzie do cywila!!! :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 o merd . głupi futrzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 a ja urwe glowy wszystkim i nasikam do szyi..." woytas mojej byś nie urwał -ale jak by ci sie udało to nie wiem czy byś tak wysoko strumieniem pociągną :):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Spokojnie huku on ma pompę zamontowaną:))))))0 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 RExxxxxxxxxxxxxxx i jak zwykle moderator Hicio śpi !!! on tak lubi wklepać bzdurny jakiś wątek ni w pięć ni w dziewięć -a później śpi jak dają żenujące z bluzgami filmy z youtube -już zapomniałeś jak mi wywaliłeś wątek bo jakiś baran dał film o pijaku ??? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 jaki wątek takie posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 jaka wyprawa taki zamach jak powiedzial marszalek K. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 i dlatego Prezydent wszystkich Polaków zażądał jego głowy :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 ale tak już jest heheheh -prawie wszystkie wątki Hitboy64 w tym dziale są usuwane prze niego samego -prześpi sie chłopowina przeczyta zastanowi sie odnowa i ciachchchchchchchch a później poczuje się spełniony i wmówi sobie że rozruszał forum :):) -a to nic innego jak strzał w kolano :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Hicio jest ok i moj kumpel!!!Prosze nie obgadywac administracji forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 wiem robisz u niego za strażaka hmmm jak Romel u Hitlera ? :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 z netu -Jeśli Twój partner Cię obgaduje za Twoimi placami, to znaczy, że też tak naprawde Cię nie kocha. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Hicio widzi że na forum nic się nie dzieje to stara się ozruszac atmosferę" :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Ostatnio jak chce wejść na forum to nie działa.Huk odczep się, jak chcesz żalić się komuś na temat moderacji to rób to ma maila.A zresztą to ładnie tak donosić na kolegów z forum?-Jeśli Twój partner Cię obgaduje za Twoimi placami, to znaczy, że też tak naprawde Cię nie kocha. " - co ma znaczyć ten cytat?Ostatni raz pisze na ten temat na forum. Do znudzenia poważam, że jak ktoś z moderatorów cie skrzywdził to nie drzyj się na całe forum o tym bo to dziecinne jest.rzekłem to ja Hitboy64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 Hitboy64 co mówisz ? pada deszcz ? :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ achaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx etammmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$-no hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.