Skocz do zawartości
  • 0

Bagnet wz.24

sten

Pytanie

Napisano

Ave,
koledzy potrzebóje waszej pomocy.Mam mozliwosc nabycia ww bagnetu.Niestety nie jestem w temacie ile mozna za niego zaplacic,zeby nie przeplacic?

Pozdr
sten

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ave,
koledzy potrzebóje waszej pomocy.Mam mozliwosc nabycia ww bagnetu.Niestety nie jestem w temacie ile mozna za niego zaplacic,zeby nie przeplacic?

Pozdr
sten

Napisano
Żabka kopia, ładny bagnecik - nie wiem jakie tam są ceny teraz ale ładnych parę stówek na pewno można zapłacić.

areko-golo - litości, pomyśl, zanim coś napiszesz...
Napisano
Zobacz ile ludzie dają za polskie.

http://www.allegro.pl/search.php?string=bagnet+polski&category=3692&category=9194

Niezły stan. Tak jak pisze Kowalinho, żabka to kopia, w dodatku niemieckiej. Pochwa chyba polska.

Zdrów!
Napisano
Bagnet nie wz.24 - lecz wz.22 (Zbr.4). Pochwa polska choć często występowały w pochwach austyjackich.
W takim stanie jest wart sporo. Trzeba by zobaczyć wiecej zdjęć - po tych co są myślę, że 600-1000 zł.

Pozdr,
Łukasz.
Napisano

MAM GO!!!
Panowie, udalo mi sie nabyc owy bagnet za 240zlotych zmienil wlasciciela,ciesze sie jak cholera:))))To moj 1szy i do tego Polski.

Napisano
tez jestem zdania że żabka to kopia.
pozwala to na negocjowanie ceny, ale i tak 'trochę' za niego będzie trzeba zapłacić..
daj znać za ile kupiłeś, jeżeli kupisz bo sam bagnet jest w pieknym stanie.
pozdro!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie