Skocz do zawartości

Wykopki- czyli ich trochę inne oblicze ;)

tomekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Poszukiwania, czyli historia + wykrywacz + osprzęt do kopania i ręce pełne zapału, ale to chyba nie wszystko ;) , znalazłem na youtube taki filmik http://pl.youtube.com/watch?v=Eu0yvZALBOg&watch_response
Ruskim juz chyba odbija od nadmiaru fantów :)
Pozdrawiam
tomekk

ruskie meja tyle :)) panowie wystarczy wpuscić polonie i po fantach , i u nas tych fantów jest jeszcze sporo , a te filmiki to maja pewnie po jakieś 2-3 lata . fajnie zderknąć, a może ktos pokaże jakis filmik polski na którym takie fanty targają.??????????????????????????????????????

Co do tego trzeciego filmiku to przypomniałem go pod kątem tematu . Jak widać na tamtych terenach wykopki wyglądają inaczej nie tylko pod kątem ilości fantów ale i samego zachowania poszukiwaczy. Mam nadzieję że w Polsce takich magików od amunicji nie ma.

panowie to wcale niesa idioci, jeżeli osoba ta co to robi ma wiedze na ten temat wie co z czym sie je , to ja niewiem w czy problem???????????? jeżeli robo to amant to normalne że może troszke trawki z pod nóg wyrwać. Ale kazdy chce sie chociaż raz w życiu rozerwać .Zdrów

Odgrzeję jeszcze jeden ze starych filmików dot. róznych odmian wykopków.
http://pl.youtube.com/watch?v=70dG455RFCs&feature=related
I Pytanie do znawców tematu: zawsze myślałem,że miny możdzieżowe to najbardziej niebezpieczne dziadostwo na jakie może napotkać poszukiwacz. Nieświadome uderzenie saperką w zapalnik i bum. A na ty filmie nasi wschodni przyjaciele traktują je jak nieprzymierzając worki z kartoflami.
Pozdrawiam.

Zimmermann, goście z filmiku to po prostu moi ulubieńcy :)
Na amatorów to oni nie wyglądaja. Ani na zwykłych poszukiwaczy. Raczej na ekipę wyspecjalizowaną w czyszczeniu pobojowisk z iespodzianek". U nas takie firmy działają już od jakiegoś czasu.

Ogólnie to nie ma chyba czegoś takiego jak mniej czy bardziej niebezpieczne ozrywki". Są co najwyżej wyjątkowo wredne, jak na przykład słynne, włoskie czerwone diabły".
Można wyciągnać 100000 takich samych urwiłapek" i nic, a 100001 zrobi psikusa i będzie po jabłkach"

Moim zdaniem takie filmiki warto pokazywać kamikaze" chcącym się bawić w rozbrajanie. Moze po obejżeniu do niektórych dotrze wreszcie jaka jest siła wybuchu takiego dziadostwa i co może ono zrobić z człowiekiem.

Zdrów!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie