jackass wh Napisano 16 Listopad 2008 Autor Napisano 16 Listopad 2008 Witam jak w temacie myślę że jest to odznaka niemiecka gdzieś ją już widziałem tylko nie mogę sobie skojarzyć pomożecie ????
toska Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Oto rew. odznaki metal to prawdopodobnie cynk była przyszywana bo nie widać śladów po jakiś mocowaniach.
jackass wh Napisano 16 Listopad 2008 Autor Napisano 16 Listopad 2008 Witam jak w temacie myślę że jest to odznaka niemiecka gdzieś ją już widziałem tylko nie mogę sobie skojarzyć pomożecie ????
Trooper85 Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Pomożemy :)Kolejarska.Ale niekoniecznie niemiecka.Zdrów!
stock84 Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 To drugie uskrzydlone koło to emblemat na kołnierz armii austro-węgierskiej, kolejarzy i telegrafistów.
Pytanie
jackass wh
Witam jak w temacie myślę że jest to odznaka niemiecka gdzieś ją już widziałem tylko nie mogę sobie skojarzyć pomożecie ????
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.