ms Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 kopacz18, będę wdzięczny jeżeli swój tok rozumowania będziesz przypisywał wyłącznie sobie, a nie obdzielał nim innych.Idąc tym tak zwanym moim tokiem pojmowania spraw niedookreślonych - tworzysz jeden znak dla WSZYSTKICH, którzy czują więź ze środowiskiem i nie dzielisz ich na forum takie, strona taka. Ciężkie to do zaakceptowania, ale niekiedy możliwe do wykonania - wiem, w tym środowisku niewiele sie udało, a priorytetem jest teraz działalność żarliwych neofitów, zatem takie obawy są uzasadnione.a już tak całkiem na marginesie zastanowiłeś się też dlaczego ak ciężko jest cokolwiek zorganizować" i czemu to tak mało (stosunkowo) osób będzie zainteresowanych takimi etykietkami? Czy wiesz w jakim prawnym grajdołku żyją ci, którzy mieliby nosić takie id, czy też pełen wiary w lepsze jutro pominąłeś ten szczegół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 kol. ms wydaję mi się (co podkreślam bo zaraz pewnie mi zarzucisz że coś komuś narzucam) że za samo noszenie naszywki (choć poruszyłeś trapiący nas aspekt tej sprawy którego nie wziąłem pod uwagę) nie trafisz za kratki a podkkreślisz że utożsamiasz się z grupą ludzi która pragnie zmian w naszym nijak mającym się do rzeczywistośi prawie - a tak poza tym nie uważasz że najwygodniejszym sposobem inwigilacji" naszego środowiska jest internet a nie naszywki - kolego pozdrawiam - pragnąc konstruktywnej rozmowy nie pyskówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 ja proponuję dużą naszywkę z wyraźnym napisem;'MAM W CHACIE NIEWYPAŁY:-)' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 która pragnie zmian"jest w tobie naiwność, ale tak sympatyczna, że nie można i nie wypada jej gasić.Chciałbym ją mieć, ale jak setki juz się we mnie wypaliła.Poza tym, już tak całkiem od tematu - odkrywam w zupełnie odmienny sposób (nawiązując do symboli z id), także b. fascynujący i mocno wciągający, a tutaj w niektórych działach jestem z sentymentu:)Więc niech każdy nosi co chce, gdzie chce i manifestuje tym co chce, acz to ostatnie musiałoby mieć odbiorcę, zauważę jeno, że poniekąd jesteśmy nimi sami. To my wybieramy tych, którzy mają moc sprawczą do zmiany ustaw.Protestujemy zatem przeciw sobie, w dużym i zamierzonym uproszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 no jakoś rozeszło się po kościach - hehe - wiem że wielu z nas przez to hobby miało w zyciu wiele nieprzyjemności i nie dziwie sie ze ciężko było by ich przekonać do naszywek , logowania się na forach i publicznch wystąpień - sam pewnie w przyszłości za mój niewyparzony język i chęć wychuśtania gula" - tzn pochwalenia się trafionymi cząstkami historii - pewnie będe musiał się tłumaczyć - i nie wiem czy nie zmienie światopoglądów - ale mimo wszystko będę wtórował temu projektowi - poza tym nikt nie będzie nikogo zmuszał do noszenia takich naszywek - kto bedzie chciał to sobie zamówi / wyszyje / zrobi i tyle - pozdrawiam i kończe na dziś - muszę zmykać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roizab Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 Koledzy jeżeli chodzi o mnie to miesiąc temu ogłoszono wyrok:rok w zawieszeniu na cztery plus grzywna, i to po wzięciu adwokata (będę apelował)A jednak będę nosił naszywkę i znaczek, jeżeli w ogóle dojdzie do jej wykonania, czego sobie i wam serdecznie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Cze.Proponuję coś dyskretnego,po co się wychylać.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Swego czasu w Odkrywcy" mozna było kupic naszywkę z logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 banderas ---> na Twojej fotce nie jest przypadkiem Jar Jar Binx (czy jakos tak) - ten z traba z Gwiezdnych Wojen - Atak Klonow? Trabka podobna :DMi sie najbardziej podoba edycja projektu roizaba zrobiona przez MS. Z tym ze przyadaloby sie dodac wizerunek sondy pajaczka" pod spodem. I bez zadnych firmowych oznaczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Logo na samochodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Na logo musi być wykrywka! To jest taki znak rozpoznawczy:) Przynajmniej wg mnie. POzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Roizab, drugi projekt b.fajny. A jeśli ktoś czepia się słowa odkrywca", niech zamieści w projekcie np eksplorator". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Nudziło mi się, to sie pobawiłem paintem:P Litera A" troche tandetnie wyszła, ale co tam. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiewka Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Witampozwoliłem sobie wykonać taki oto wzór: jest poszukiwacz i wykrywacz i saperka. Można do tego dodać np. jakiś napis. A tak wyglądają badziki z dwoma wersjami tego wzoru. Średnica 2,5 cm.owiewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 No Owiewka całkiem nieźle to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Jest duże zainteresowanie jak widzę po tych dwóch wątkach. Mogłaby redakcja Odkrywcy od czasu do czasu coś dorzucić do gazetki (może dwie opcje z czymś tam troszkę droższa - bez czegoś tam w normalnej cenie np jak już nie gratis) jak jest już w innych czasopismach. To też jest reklama dla nich jeżeli było by to coś z logo ODKRYWCA. Jak się to mówi - mała rzecz a cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 31 Październik 2009 Share Napisano 31 Październik 2009 Moim zdaniem, takowa plakietka czy naszywka powinna być naszą przepustką, zeczą zaufania", żeby każda, pierwsza lepsza hiena nie nosiła i nie przynosiła wstydu oraz targała niezbyt kondycyjnej opinii. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Zbyniek, a co, selekcję prowadziłbyś podczas wydawania plakietek, naszywek czy innych znaków rozpoznawczych? A Ty myślisz, ze na tym forum takowych hien nie ma? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 Ja bardzo dobrze wiem, że są, ale w takim razie nie ma sensu robienia plakietek, naszywek czy coś tam bo będzie to jeden z głównych celów by ganiać Poszukiwaczy w raz z hienami jako jedną grupę. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Listopad 2009 Share Napisano 1 Listopad 2009 mam pytanie do kolegi owiewka" - czy ten wzór wpinki jest twoim i tylko twoim pomysłem ??chodzi mi o sylwetkę poszukiwacza na czarnym i na biało-czerwonym tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 A może odznake gromu tylko zamiast grom dać żółty napis odkrywca na czarnym tle a orłu do pyska wykrywacz lub saperkę co o tym myślicie towarzysze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 dla niewiedzących http://www.awia2.pl/market/images/naszywka_010p_grom.jpg =odznaka gromu polowahttp://www.awia2.pl/market/images/naszywka_010w_grom.jpg =wyjściowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiewka Napisano 4 Listopad 2009 Share Napisano 4 Listopad 2009 Witamkol. tyfus, wzory wpinek są moim i tylko moim pomysłem:)pozdrawiamDominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
was0184 Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Tak na szybko w paincie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 To mój pomysł. Chyba będę sprzedawał takie znaczki. Tylko nie kradnijcie tego wzoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.