Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 zapomniałem dodac ze były tam trzy rodzaje łusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 dlczego błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Musiał byś lepsze zdjęcia wrzucić.Masz pojedyncze na zdjęciach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 ale po co zaznaczyłeś te łuski w kółkach co z nimi nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Wyglądają na 20mm , daj lepsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 był tez wiekszy kaliber a co on jest ze złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Daj zdjęcia,bo teraz ta rozmowa nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Na pierwszy rzut oka te pozaznacza wyglądają jak od messa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowen Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Witam ja na tym zdjęciu widzę radzieckie łuski z działek :DSzk 12,7mm i SzWak 20 mm.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 ...które patrząc na wasze dochodowe podejście schodzą za sztukę w cenie 150% ceny kg mosiądzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 Słabo widać, ale wydaje mi się, że były to łuski szwak 20x99R - na fotce w środku. A od lewej radzieckie 12,7mm, 14,5 mm, 20mm i dwie niemieckie 20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 profos masz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 16 Sierpień 2009 Share Napisano 16 Sierpień 2009 profos dobrze zwymiarowałeś,masz sufmiarkę w oku,ta krótka 20 mm to me109. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 na szczescie w poblizu lezy tego pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 chyba pomoc zimowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 stg, tak jak piszesz. Tylko szyjkę ma rozdętą bo jakiś smarkacz po wojnie zrobił z niej fajerwerk...Argentum, a więc jednak szwak... Polularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 i bardzo dobrze, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Zostawiłbym naprawdę, bo cokolwiek znajdę mam do tego zdrowe podejście i wolę się zeznajomymi wymienić niż wysłać kawałek historii na złom. Zresztą nie o pieniądze mi w tej zabawie chodzi, znalazłem juz rózne fajne rzeczy i nie muszę nikomu imponować zdjęciem sterty łusek z dopiskiem poszły na złom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus75 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 lew_1988 - masz 100% racji. Argentum daj namiar na pw na ten skup złomu, chętnie się przejadę dla tych łusek. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 kawałek histori he dobre łuchy jakich miljony w mojej okolicy a wykrywka musi sie zwrucic a wam radze ruszyc tyłki do lasu bo samo sie nie znajdzie kopaczus75 masz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Pisze się zwÓcić, zwrUcić można popsuty objad. Twoja kultura osobista, pisownia i ortografia nie powalają, pisz po polsku używaj polskich znaków, dużej i małej litery, bo ciężko się czyta Twoje wypowiedzi. Twoje podejście do tematu jest godne pogardy. Co jeśli za kilka, kilkanaście, kilkadziesiat lat twoje dzieci albo wnuki bedą chciały szukać tych milionów łusek, które ty wywozisz na złom i nic nie znajdą? Pomyśl o tym następnym razem. Chodzenie z wkrywaczem to nie przedsiębiorstwo, to styl życia. Sprzęt zwraca się wtedy, gdy znaleziony przedmiot możesz odrestourować postwić na półce i cieszyć się nim przez wiele lat, a nie oddać go do skupu złomu, bo w tym momencie nie róznisz się niczym od prostych ludzi, którzy idą na złom po pare groszy w wiadomym celu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 A CO CIE INTERESUJE CO JA ROBIE GUL CI CHODZI I TYLE PASTERZU A W DOMU TO TY SOBIE RÓB SMIETNIK JA NIE BEDE KONIEC TEMATU NIE INTERESUJE MNIE CO MASZ DO POWIEDZENIA ZNALAZŁ SIE KAPITAN PLANETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Grzechu nie przejmuj się , niektórych zżera zazdrość, ja też muszę się wybrać na złom:) sprzedać trochę tego i owego, a tak po za tym wykrywacz zwrócił Ci się pierwszego dnia i to z nawiązką:D Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Nie robie sobie śmietniska w domu, stertę łusek też bym mógł sfotografować, bo blisko mam na starą strzelnicę, pokaż coś lepszego, nie jestem też zazdrosny.Zwyczajnie zostawiłbym coś dla innych na przyszłość na twoim miejscu, Panie królu złomowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.