speed Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Witam.Znalazlem pare ksiazek wyrzuconych kolo smietnika.Jezeli ktos sie orietuje to prosze o info ew. czy warto to zachowac.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Sorki ale mam problemy tech i nie moge zaladowac fotek.Postaram sie pozniej to zalatwic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 same daty powinny raczej powiedziec to czy warto to zachowac czy nie..widzę tam datę 1939? pieczęci Towarzystwa Gimnastycznego Sokół" z IIRP...Ja bym tego na pewno nie wyrzucil..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Warto tymbardziej ze ksiazki w temacie jesli widze dobrze a jesli masz miejsce gdzie moga sobie spokojnie lezec to tymbardziej :) ja nigdy nie mialem sumienia aby jakakolwiek ksiazke wywalic na kubel badz spalic. Przypominam sobie jak chodzilem do podstawowki i do szkolnej kotlowni przywiezli doslownie wywrotke gazet niemieckich .... Pamietam ze kumpel wzial jedna sztuke z jakims asem lotnictwa przy dwuplatowcu na glownej stronie .. Ale czego wymagac od 7-9 latka ze nie wzial wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 Dziekuje za odpowiedzi.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Same stemple tow. gimnastycznego dużo mówią o historii książek, i podnoszą wartość, ja tam bym baczniej obserwował ten śmietnik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 28 Październik 2008 Autor Share Napisano 28 Październik 2008 Nie spuszce go z oka =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.