średni Napisano 21 Październik 2008 Autor Napisano 21 Październik 2008 Kupiłem nóz podobno Kriegsmarine ,w stanie agonalnym.Chcę go ożywić.Może ktoś ma zdjęcia lub jakiś link jak wyglądał w latach świetnośći.Proszę o pomoc.:-)
średni Napisano 22 Październik 2008 Autor Napisano 22 Październik 2008 może dokładniejsze zdjęcie pomoże.1)
Maniek7_2006 Napisano 23 Październik 2008 Napisano 23 Październik 2008 jakiś składak??? nie mam pojęcia co to może być, niech wypowiedzą się FachowcyPozdrO
koala102 Napisano 16 Luty 2018 Napisano 16 Luty 2018 Trochę lepszy stan, znaleziony na Kępie Oksywskiej..
Sedco Express Napisano 17 Luty 2018 Napisano 17 Luty 2018 Normalny nóż żeglarski - bosmański z blokowanym marszpiklem do prac linowych (szplajsy i luzowanie węzłów)oraz małą szekla do zamocowania linki w celu zamocowania np. do paska spodni.Na pewno nie składak ale czy akurat Kriegsmarine?
Pytanie
średni
Kupiłem nóz podobno Kriegsmarine ,w stanie agonalnym.Chcę go ożywić.Może ktoś ma zdjęcia lub jakiś link jak wyglądał w latach świetnośći.Proszę o pomoc.:-)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.