bosniak Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 witam serdecznie prosze o ID radiostacjiz góry dziekuje.
fiku Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Klucz telegraficzny i słuchawki są rosyjskie (albo przynajmnien demoludowe") więc nie od kompletu.
Cyrograf15 Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 W orginale kompletna wrta koło tysiąca zł, ciekwy fant.Wojtek
bosniak Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 witam serdecznie prosze o ID radiostacjiz góry dziekuje.
bosniak Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 opis w j.angielskimprzełacznik zródła napiecia
bosniak Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 daty produkcji brak tył zamykany na zatrzaskiprosze o wszelkie dane
zazor Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 radiostacja UKF małej mocy, prawdopodobnie demobil przerobiony do wersji radioamatorskiej. W zachodnich armiach od lat nie stosuje się już klucza i nie szkoli w posługiwaniu się nim.
bosniak Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 ooo kurcze to faktycznie trafienie!wielie dzieki za informacje.dostałem ja od syna którego ojcice słuzył w desancie jeste jeszcze do niej kabel antenowy którego nie dałem na fatkach.klucz napewno jest orginalny do tej radiostacji bo po jej uruchomieniu mozna nadawac morsem co sprawdziłem.orietuje sie ktos w jakich latach mogła byc w WP i czy była??
Pytanie
bosniak
witam serdecznie prosze o ID radiostacji
z góry dziekuje.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.