MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 sorry,wczesniej nie weszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 aaaaaaaaaaaaa, bagnet SS:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizing Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 zajebisty ale na pewno nie wykopek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Bagnet SS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Fajny, grawerka dywizji HJ" bardzo ciekawa i żadnego wżerku na niej :) do trzech razy sztuka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 ale trzeba przyznac ze grawerka fajnie zrobiona:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 no taki bagnet SS to ja rozumiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Cze.bagnet ss-znam ten nick:)fajny fancior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 A wklej trochę lepszych jego fotek jak możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 lepszych nie będzie:-(((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Witam!Kolejny dyskusyjny dziwny fant...Czym go kolego czyściłeś? ;-)Może jednak daj lepsze zdjęcia, czy boisz się, że ktoś wyniucha kopię. hehePozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Witam.Ups,kolega Łukasz chce podważyc jego oryginalnośc....:-))...Broń Boże nie mam zamiaru się unosic,a nóż ma rację?.Ale sądzę że się kolego mylisz...:-))A fotek lepszych nie zapodam bo POPROSTU nie mam aparatu.Czego nie robi sie dla watpiacych?-pożyczę aparat i wżucę lepsze fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Spoko, kopia to na pewno nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Witam ponownie!Na razie nic nie podważam. Zadałem tylko 2 pytania, na jedno z nich uzyskałem odp. Ok!Jednak, nadal pytam, czym i czy w ogóle czysciłeś bagnet? Przycisk zatrzasku jest niesamowicie skorodowany, wyczyszczony- głęboki wżer. Górna część głowicy, na wys. grawerki też. Sama grawerka nie jest ruszona... W sumie na chłopski rozum to ona powinna jako pierwsza zacząć gnić. Jest to miejsce osłabionej, zmienionej struktury metalu. No, ale ja w sumie mam bardzo małe doświadczenie z takimi cudami. W WP, które zbieram podobne przedmioty nie występowały. Tak tylko sobie gdybam. A nuż czegoś nowego się dowiem. :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Witam ponownie.Łukasz,spoko,wszystko napisane jest na luzie:-)Tak jak pisałem żadnego czepialstwa z mojej strony nie ma:-)Czyściłem fosolem-szczotką(nie drucianą:-))-papierem 2000.Możliwe z z tym papierem dałem ciała:-((Jak wrzuce lepsze fotki,zobaczysz jaki jest jego stan i może to Ty doradzisz jak go dopiescić":-),bo ja w tym wprawy nie mam,a zniszczyć było by grzechem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 I jeszce jeden...numery zgodne...żadnych wżerów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Lisciak-też zgodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 I też bez wżerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.