Hermanos Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Proszę o wszystkie zdjęcia ww. czołgu.Sklejam model Dragona i te foty mi się bardzo przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 wiesz ile tego jest??? Lepiej skup się na detalach, ubłocone koła, przetarcia, inne... model będzie waloryzowany cz chodz ci tylko o malowanie? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trufelhunter Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Hermanos,Albo zainwestuj w miarę przyzwoitą książkę na ten temat (np. czeskie MBI).pozdrawiam,T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Bez przesady. Teciak to nie jest jakiś wybitnie niespotykany czołg, zeby o jego zdjęcia procić na forum. Poza tym T-34/76 występuje w wielu, mocno różniących się wersjach zależnych od fabryki i roku produkcji. http://images.google.com/images?ndsp=18&um=1&hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&q=T-34/76&start=0&sa=N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Dodam jedną myśl: wklejanie fotek z t34 miałoby większy sens, jeśli chciałbyś umiejscowić tanka na dioramie w ściśle określonej lokalizacji ze zdjęcia(fajnie by wyglądał na półce, a obok fotka prezentująca go w realu na wojnie).Spekulując, może to być gdzieś w zimie, w Polsce pomiędzy ruinami itp... efekt murowany.Jeśli macie fotki t34 w ciekawych miejscach, możecie wkleić, a nuż Hermanos podchwyci pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Powyżej wersja t34/57T34/76?------------------------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 lufa za krótka i za długa, 76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 żle lufa za krótka i za gruba :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senectus Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 ja mam lepszy pomysl,wystarczy w popularnej wyszukiwarce google wpisac t34, opcja grafika i masz mnostwo zdjec bez niepotrzebnego zasmiecania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 Za bardzo doswiadczonym modelarzem nie jestem, więc nie będe go ani waloryzował, ani brudził, ani niszczył, ale poysł z modelami na podstawie zdjęć dawno mam upatrzony.Dzieki wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.