Hitboy64 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Panowie, proszę w tym wątku już nie dawać mi powodów do nagradzania karteczkami.pod tą kreską piszemy na temat :D bez obrażania, itp :D________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Sorry Winetou. Ale to tak samo wyszło.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 ehhPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 nie rozumieją nas matki,żony,dziewczyny,kurde,wiele osób nie rozumie naszej pasji,to forum i cała reszta jest po to byśmy mogli się ZROZUMIEĆ.MY poszukiwacze.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Święty- a co Ty miałeś na myśli? Może to przesunięcie w czasie ( jakiś czat się kłania ), ale nie łapię...Moje drugieja" to Zły Człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 To samo co kol. Hebda post wyżej. Poszukiwacze powinni się rozumieć a nie obrażać (to tak a'propo niektórych wypowiedzi w tym wątku :) Obserwuję twoje wypowiedzi, trapera i innych, i coś wnosicie do forum, a taki ktoś(parę postów wyżej) kto krzyczy coś o spładzaniu i trolleniu co wnosi? Co się dzieje z tym forum? Obserwuję je kilka lat, i powiem jedno-zalewają nas z jednej strony pieniacze, a z drugiej małolaty... Parę ciekawych rzeczy powiem Ci na czacie(któryś sam zaprawdę ożywił:), bo też miałem pewne zabawne sytuacje... Zalewa mnie jak widzę szczeniackie wybryki na forum, które jeszcze nie tak dawno były nie do zaakceptowania i dostawałeś za nie Ban'a, dziś w co drugim wątku każdy metodą 'młotka' dochodzi swoich praw.Łączę pozdrowienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Miłe słowa, dzięki. Z moją wiedzą, doświadczeniem, kolekcją" do pięt nie dorastam wielu Użytkownikom. I stąd w wielu, wielu tematach nawet nie próbuję zabierać głosu- wszyło by standardowe trollowanie i/lub bicie piany. Z drugiej strony widzę obłęd w oczach wielu Użytkowników, którym animozje osobiste lub problemy emocjonalne rzucają się na klawiaturę. A, że są także użytkownicy ( specjalnie z małej litery ), którzy siedzą z nudów, jak rodzice nie widzą, że nie odrabiają lekcji, a szukają zaczepki obrażając wszystkich i wszystko to już inna sprawa.Z Martianem ( za przywołanie, mam nadzieję, się nie obrazi )nie zgadzam się w wielu tematach i nasze światopoglądy mocno się różnią, ale akurat to tylko dodaje smaczku dyskusji, która miło i wartko się zazwyczaj toczy.Sam nie wiem ( i nie potrafię sprawdzić ) kiedy się zarejestrowałem na forum, ale faktycznie coś się zkiepściło- dużo więcej uchodzi płazem, dużo więcej wulgaryzmów ( jawnych i zamaskowanych ), dużo więcej niesmacznych i nie na temat wpisów.Ale co tam- Alleluja i do przodu.Pozdrawiam.P.S. Po nocnym czacie, moja Lepsza Połowa poprosiła o kupno kolejnego lapka- Ona też chce siedzieć w nocy i stukać w klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.