Skocz do zawartości

Kto-grzecznie pytam,

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

To samo co kol. Hebda post wyżej. Poszukiwacze powinni się rozumieć a nie obrażać (to tak a'propo niektórych wypowiedzi w tym wątku :)
Obserwuję twoje wypowiedzi, trapera i innych, i coś wnosicie do forum, a taki ktoś(parę postów wyżej) kto krzyczy coś o spładzaniu i trolleniu co wnosi? Co się dzieje z tym forum? Obserwuję je kilka lat, i powiem jedno-zalewają nas z jednej strony pieniacze, a z drugiej małolaty... Parę ciekawych rzeczy powiem Ci na czacie(któryś sam zaprawdę ożywił:), bo też miałem pewne zabawne sytuacje... Zalewa mnie jak widzę szczeniackie wybryki na forum, które jeszcze nie tak dawno były nie do zaakceptowania i dostawałeś za nie Ban'a, dziś w co drugim wątku każdy metodą 'młotka' dochodzi swoich praw.

Łączę pozdrowienia...

Miłe słowa, dzięki. Z moją wiedzą, doświadczeniem, kolekcją" do pięt nie dorastam wielu Użytkownikom. I stąd w wielu, wielu tematach nawet nie próbuję zabierać głosu- wszyło by standardowe trollowanie i/lub bicie piany. Z drugiej strony widzę obłęd w oczach wielu Użytkowników, którym animozje osobiste lub problemy emocjonalne rzucają się na klawiaturę. A, że są także użytkownicy ( specjalnie z małej litery ), którzy siedzą z nudów, jak rodzice nie widzą, że nie odrabiają lekcji, a szukają zaczepki obrażając wszystkich i wszystko to już inna sprawa.
Z Martianem ( za przywołanie, mam nadzieję, się nie obrazi )nie zgadzam się w wielu tematach i nasze światopoglądy mocno się różnią, ale akurat to tylko dodaje smaczku dyskusji, która miło i wartko się zazwyczaj toczy.
Sam nie wiem ( i nie potrafię sprawdzić ) kiedy się zarejestrowałem na forum, ale faktycznie coś się zkiepściło- dużo więcej uchodzi płazem, dużo więcej wulgaryzmów ( jawnych i zamaskowanych ), dużo więcej niesmacznych i nie na temat wpisów.

Ale co tam- Alleluja i do przodu.

Pozdrawiam.

P.S. Po nocnym czacie, moja Lepsza Połowa poprosiła o kupno kolejnego lapka- Ona też chce siedzieć w nocy i stukać w klawiaturę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie