Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 podrzucił Młodemu Demonowi pocisk moździerzowy na plac zabaw w przedszkolu? Jeszcze piszę po dobroci.Po rozmowie z miłym i sympatycznym Panem ( z pewnej wiodącej firmy- nie była to policja :-) dowiedziałem się, że taka 82-ka spokojnie w krzakach sobie leżała.I teraz nie wiem, czy poprzedniemu właścicielowi nogi z ...y powyrywać czy tylko nogi w kolanach połamać?Pozdrawiam.
martian. Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 A gdzie to się stanęło. Ja bym powyrywał.... i kto to jest Młody Demon.
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Młody Demon, to popularne w pewnych kręgach określenie mojego ( no i mojej Żony oczywiście też ) Syna .A we Wrocku- my się potrafimy bawić.
martian. Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Bo w Tomaszowie też z piaskownicy wyjęli jakieś dwie sztuki niedawno i dla tego pytam.
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 To chyba naprawde musi być demon ,że już w przedszkolu chcą go wykończyć. Kolego tak na marginesie skąd masz taką fantazje ,a może ty z jakiej mafiji i chcą cię przez dzieci zastraszyć ,wiesz sam jak jest. NIE !! Hehe jeśli to prawda to na jakiegoś konkretnego świra trafiłeś ,albo szukasz sensacji na forum i pod wpływem (kto cię tam wie czego) Pozdro
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Przemas78- na spokojnie, ruszając ustami ( dobrze, że moja Żona nie patrzy ) przeczytałem Twój wpis. Parę razy, aż załapałem o co Ci chodzi.A przy okazji:http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5674461,Przedszkolaki_poszly_na_spacer__bo_znalezli_bombe.html
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Wydobyli niewybuch i dzieci mogły wrócić do przedszkola?? Znalazł w pobliżu budynku pocisk z czasów II wojny światowej?? Wydobyli ,ale skąd w pobliżu budynku, akurat z piaskownicy?? W której pewnie piasek wymieniają co roku!? To może ten co piach dowozi jest winny ,że mu taki na wywrotkę załadowali z urwiłapką w jakimś zakładzie eksploatacji kruszywa. Wiadomo twierdza breslau i tam wszytko się może trafić.
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Urwiłapka leżała w krzakach. Skąd się wzięła? Tego nie wie nikt. A kiedy? Musi niedawno, bo z początkiem września trawniki i żywopłoty były pielęgnowane.
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 No to kolego macie we Wrocku jakiegoś świra lepiej brzmi. Ja już bym swoje dziecko do innego przedszkola wysłałPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:03 10-09-2008
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Nie klnij chłopie. Młody już dawno śpi, ale nieletni jeszcze plączą się po forum. A co zrobisz, jak zajrzy ktoś z Admiralicji?
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Hm, napiszę Ci dwie rzeczy- choć wątpię czy zrozumiesz. 1/ NKT2/ Jesteś tym co jesz.Btw- używać takich sformułowań i pisać narka możesz do Swoich znajomych, na moje szczęście się do nich nie zaliczam.Pozdrawiam.
arci Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Czlowieksniegu ja ci wierzę teraz wielu bez mózgów stąpa po ziemi i kij wie co takiemu strzeli do łba az strach dzieci do szkoły puszczać.A panem przemas78 się nie przejmujPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:06 10-09-2008
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Arci- na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze.Pozdrawiam.
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Miał być koniec dyskusji, ale nie pozwalasz mi na to. To może odpowiem Ci tak- na tym forum kilka osób, ( z którymi lubię dyskutować ) zapytało czy może pisać Yeti. Ty do nich nie należysz, ale miło mi, że poczytałeś inne wątki i coś tam zapamiętałeś.Pozdrawiam.A dla świętego spokoju proszę Admiralicję o zamknięcie wątku.
woytas Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 zostanie zamkniety - wnioski zostaly oczywiscie wyciagnietePanowie szanujcie sie nawzajem!!!
traper6 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 CzłowiekśnieguNie przejmuj się tym przemasem78To przecież Warsiawiak z......... Mysiadła :-D :-D :-D
felfree Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 dlaczego tak jest,że zawsze jest jakiś upierdliwiec w większej grupie..... ?
Czlowieksniegu Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 Felfree- to do mnie to alibi?Pozdrawiam.
traper6 Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Ma 46 wpisów i 2 żółte kartki. Jeżeli ten troll nie zmieni tonu to wątpię czy do 100 dojedzie, a na Forum jest już pół roku.
Lord_Macragge Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Co to się w tym naszym Wrocławiu dzieje... Wszędzie niewybuchy, ale żeby w krzakach jeszcze? Dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.