Skocz do zawartości

Kto-grzecznie pytam,

Czlowieksniegu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
podrzucił Młodemu Demonowi pocisk moździerzowy na plac zabaw w przedszkolu? Jeszcze piszę po dobroci.

Po rozmowie z miłym i sympatycznym Panem ( z pewnej wiodącej firmy- nie była to policja :-) dowiedziałem się, że taka 82-ka spokojnie w krzakach sobie leżała.

I teraz nie wiem, czy poprzedniemu właścicielowi nogi z ...y powyrywać czy tylko nogi w kolanach połamać?

Pozdrawiam.
Napisano
To chyba naprawde musi być demon ,że już w przedszkolu chcą go wykończyć. Kolego tak na marginesie skąd masz taką fantazje ,a może ty z jakiej mafiji i chcą cię przez dzieci zastraszyć ,wiesz sam jak jest. NIE !! Hehe jeśli to prawda to na jakiegoś konkretnego świra trafiłeś ,albo szukasz sensacji na forum i pod wpływem (kto cię tam wie czego) Pozdro
Napisano
Przemas78- na spokojnie, ruszając ustami ( dobrze, że moja Żona nie patrzy ) przeczytałem Twój wpis. Parę razy, aż załapałem o co Ci chodzi.

A przy okazji:

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5674461,Przedszkolaki_poszly_na_spacer__bo_znalezli_bombe.html
Napisano
Wydobyli niewybuch i dzieci mogły wrócić do przedszkola?? Znalazł w pobliżu budynku pocisk z czasów II wojny światowej?? Wydobyli ,ale skąd w pobliżu budynku, akurat z piaskownicy?? W której pewnie piasek wymieniają co roku!? To może ten co piach dowozi jest winny ,że mu taki na wywrotkę załadowali z urwiłapką w jakimś zakładzie eksploatacji kruszywa. Wiadomo twierdza breslau i tam wszytko się może trafić.
Napisano
No to kolego macie we Wrocku jakiegoś świra lepiej brzmi. Ja już bym swoje dziecko do innego przedszkola wysłał

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:03 10-09-2008
Napisano
Hm, napiszę Ci dwie rzeczy- choć wątpię czy zrozumiesz.
1/ NKT
2/ Jesteś tym co jesz.

Btw- używać takich sformułowań i pisać narka możesz do Swoich znajomych, na moje szczęście się do nich nie zaliczam.

Pozdrawiam.
Napisano
Czlowieksniegu ja ci wierzę teraz wielu bez mózgów stąpa po ziemi i kij wie co takiemu strzeli do łba az strach dzieci do szkoły puszczać.A panem przemas78 się nie przejmuj

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:06 10-09-2008
Napisano
Miał być koniec dyskusji, ale nie pozwalasz mi na to. To może odpowiem Ci tak- na tym forum kilka osób, ( z którymi lubię dyskutować ) zapytało czy może pisać Yeti. Ty do nich nie należysz, ale miło mi, że poczytałeś inne wątki i coś tam zapamiętałeś.

Pozdrawiam.

A dla świętego spokoju proszę Admiralicję o zamknięcie wątku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie