Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 podrzucił Młodemu Demonowi pocisk moździerzowy na plac zabaw w przedszkolu? Jeszcze piszę po dobroci.Po rozmowie z miłym i sympatycznym Panem ( z pewnej wiodącej firmy- nie była to policja :-) dowiedziałem się, że taka 82-ka spokojnie w krzakach sobie leżała.I teraz nie wiem, czy poprzedniemu właścicielowi nogi z ...y powyrywać czy tylko nogi w kolanach połamać?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 A gdzie to się stanęło. Ja bym powyrywał.... i kto to jest Młody Demon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Młody Demon, to popularne w pewnych kręgach określenie mojego ( no i mojej Żony oczywiście też ) Syna .A we Wrocku- my się potrafimy bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Bo w Tomaszowie też z piaskownicy wyjęli jakieś dwie sztuki niedawno i dla tego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 nic tylko killim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 To chyba naprawde musi być demon ,że już w przedszkolu chcą go wykończyć. Kolego tak na marginesie skąd masz taką fantazje ,a może ty z jakiej mafiji i chcą cię przez dzieci zastraszyć ,wiesz sam jak jest. NIE !! Hehe jeśli to prawda to na jakiegoś konkretnego świra trafiłeś ,albo szukasz sensacji na forum i pod wpływem (kto cię tam wie czego) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Przemas78- na spokojnie, ruszając ustami ( dobrze, że moja Żona nie patrzy ) przeczytałem Twój wpis. Parę razy, aż załapałem o co Ci chodzi.A przy okazji:http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,5674461,Przedszkolaki_poszly_na_spacer__bo_znalezli_bombe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Wydobyli niewybuch i dzieci mogły wrócić do przedszkola?? Znalazł w pobliżu budynku pocisk z czasów II wojny światowej?? Wydobyli ,ale skąd w pobliżu budynku, akurat z piaskownicy?? W której pewnie piasek wymieniają co roku!? To może ten co piach dowozi jest winny ,że mu taki na wywrotkę załadowali z urwiłapką w jakimś zakładzie eksploatacji kruszywa. Wiadomo twierdza breslau i tam wszytko się może trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Urwiłapka leżała w krzakach. Skąd się wzięła? Tego nie wie nikt. A kiedy? Musi niedawno, bo z początkiem września trawniki i żywopłoty były pielęgnowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 No to kolego macie we Wrocku jakiegoś świra lepiej brzmi. Ja już bym swoje dziecko do innego przedszkola wysłałPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:03 10-09-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Nie klnij chłopie. Młody już dawno śpi, ale nieletni jeszcze plączą się po forum. A co zrobisz, jak zajrzy ktoś z Admiralicji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Hm, napiszę Ci dwie rzeczy- choć wątpię czy zrozumiesz. 1/ NKT2/ Jesteś tym co jesz.Btw- używać takich sformułowań i pisać narka możesz do Swoich znajomych, na moje szczęście się do nich nie zaliczam.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Czlowieksniegu ja ci wierzę teraz wielu bez mózgów stąpa po ziemi i kij wie co takiemu strzeli do łba az strach dzieci do szkoły puszczać.A panem przemas78 się nie przejmujPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:06 10-09-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Arci- na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemas78 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Yeti no ty na pewno nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Miał być koniec dyskusji, ale nie pozwalasz mi na to. To może odpowiem Ci tak- na tym forum kilka osób, ( z którymi lubię dyskutować ) zapytało czy może pisać Yeti. Ty do nich nie należysz, ale miło mi, że poczytałeś inne wątki i coś tam zapamiętałeś.Pozdrawiam.A dla świętego spokoju proszę Admiralicję o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 zostanie zamkniety - wnioski zostaly oczywiscie wyciagnietePanowie szanujcie sie nawzajem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 CzłowiekśnieguNie przejmuj się tym przemasem78To przecież Warsiawiak z......... Mysiadła :-D :-D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felfree Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 dlaczego tak jest,że zawsze jest jakiś upierdliwiec w większej grupie..... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Felfree- to do mnie to alibi?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Ma 46 wpisów i 2 żółte kartki. Jeżeli ten troll nie zmieni tonu to wątpię czy do 100 dojedzie, a na Forum jest już pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felfree Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 nie nie do ciebie czł0wieku śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felfree Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 chodzi mi o gościa- przemas78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Wiem :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Co to się w tym naszym Wrocławiu dzieje... Wszędzie niewybuchy, ale żeby w krzakach jeszcze? Dobrze, że nikomu nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.