coe Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Więc twierdzisz kolego Parowóz, że coś takiego jak stateczność budowli" nie istnieje…? Hmm… :/Sugerujesz M164U, że WTC7 to była fuszerka budowlana? Że budynek ten był skazany na zagładę z powodu błędnej konstrukcji? Za coś takiego ktoś powinien pójść do pierdla, ale… nie słyszałem, żeby w sprawie błędów konstrukcyjnych w WTC7 toczyło się jakieś śledztwo.Myślę, że ciągnięcie tego tematu nie ma już sensu bo i tak nikt nikogo nie przekona, a większośc pewnie jest znudzona. Zainteresowani znajdą w sieci dość sporą literaturę" na podstawie, której mogą wyrobić sobie własne zdanie (zarówno oficjalne raporty, jak i analizy z nimi polemizujące).Swoją drogą pewną ciekawostką jest, że NIST nie stwierdza w sposób kardynalny przyczyn zawalenia się WTC7, a jedynie przedstawia hipotezę". Zabezpieczają się chłopaki jakoś, czy co?A tak na marginesie kolego M164U… Jeżeli to (zdjęcie) jest architektura z lat 30-tych to muszę przyznać, że bardzo... bardzo śmiała. Powiem nawet, że wyprzedzająca swoją epokę o kilka dekad ;)Również bez urazy :)
pomsee Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Niespodzianki 11 września nie było więc myślę, że spokojnie temat można zamknąć.Mimo, że pojawiły się w nim inne, interesujące wątki na temat spisku kosmitów z CIA ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.