efes Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Napisano 3 Wrzesień 2008 Może jakiś wszystkowiedzący oświeci mnie czy warto po to coś wrócić.Nie zdołałem wykopać bo siedzi jak przymurowane.
pablcbr Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Brawo stray i jako jeden z niewielu ujawniłeś sie na forum. Pozdrawiam
efes Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Kilka fotek po wstepnym oczyszczeniu jeszcze w lesie.
arci Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 pablcbr a co tu ukrywać przecież jesteśmy jedną wielką rodziną.
arci Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 pablcbr a zresztą posiadanie takiej fotki nie jest nie legalne.Zdrów
efes Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Jeszcze tylko pakowanko z pomocą małżonki i do domu.Trochę wyglądało to podejrzanie to wyglądało w samochodzie a i przy wyjmowaniu przed chałupą nie lepiej.
efes Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Też fajne.Stoi już na kołach? W moim lewe pudełko było otwarte.Wie ktoś co mogło zawierać?Do prawego jeszcze się nie dobrałem
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 @ poblcbrA jesteś pewien że na tej fotce jest arci ?Zwróc uwagę że w tle są 2 wykrywatory, może arci tylko pstrykną tę fotkę funflowi" i jego mamy tutaj sposobność obglądać".P.S. Też jestem za tym żeby pokazywać swoje twarzyczki. Np. Wojtek Stojak się wogóle z tym nie szczypie, a jest poszukiwaczem przez duże P.Pozdrowaśki.
efes Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Napisano 3 Wrzesień 2008 Może jakiś wszystkowiedzący oświeci mnie czy warto po to coś wrócić.Nie zdołałem wykopać bo siedzi jak przymurowane.
efes Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Pojechałem.Wykopałem.Warto było.To co wyglądało na rączkę okazało się być nogą.A i całość okazała się być zupełnie czymś innym niż przypuszczałem.
traper6 Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Warto było się namęczyć. Gratuluję trafienia.Poszukaj w pobliżu końcówki" do tych sań.Pozdro.
rabat Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 napisz co to było.chyba że to coś co podlega pod jakiś paragraf
efes Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Piekne byłoby w komplecie.Czy w oryginale malowane były na oliwkowo?Resztki farby na podstawie są raczej piaskowe.Ponawiam pytanie co było w lewym pudełeczku?
efes Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 Po tej lawinie odpowiedzi wiem tyle co do tej pory.Jak sam wykopię ,to pewnie sie dowiem.Oby było warto.
arci Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Frozzer ale też podobne zastosowanie tu chodziło o porównanie znaleziska.Zdrów
Pytanie
efes
Może jakiś wszystkowiedzący oświeci mnie czy warto po to coś wrócić.Nie zdołałem wykopać bo siedzi jak przymurowane.
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.