Skocz do zawartości

cyfrówka

sudajew

Rekomendowane odpowiedzi

nie dawno na wczasach w Darłówku przesiałem mojego LZ7 z 6-krotnym przybliżeniem. Tera mam zamiar kupić coś nowego, tylko że z 10 krotnym przybliżeniem. I tutaj się zaczyna prośba do Was, czy ktoś ma jakiś sprawdzony sprzęt, tylko tak z ceną do 800stów, bo jeszcze muszę wykrywkę kupić.

Ja też korzystam z FujiFilm'a i jestem zadowolony.

Tak naprawdę patrz na 3 rzeczy-

zoom optyczny(ten cyfrowy można sobie w ##%$ wsadzić)

Stabilizacja obrazu

Tryb Makro

A pixle nie są aż tak ważne, 6Mpx pozwala na w miarę ładne zdjęcia i moim zdaniem więcej nie jest potrzeba-chyba że ktoś się bawi w cyfrową obróbkę zdjęć, szumy etc...

Każdy chwali swoje to i ja
http://www.ceneo.pl/401881
lub podobny z większą matrycą Nikon p80 to takie na każdą okazje dobre makra, i zoomy, tylko gabarytu przeszkadzają. Ale jak powiedział Kopijnik w teren wystarczy nawet jakieś telefonidło. Minus to żrą baterie ile wlezie - paluszki, a aku nie dają rady.
Pozdro

Jeszcze jedno a mianowicie aparat posiada makro i SUPER MAKRO co pozwala robić naprawdę szczegółowe zdjęcia naszych fantów:)
Aparat posiada kilka trybów fotografowania.Po przeczytaniu instrukcji 3 raz wszystko zrozumiesz pobawisz się trochę w ogrodzie nim i jest na prawdę aparat pierwsza klasa szczególnie polecam.
Pozdrawiam

masz osiem stówek dołóż jeszcze dwie i kup używanego Canona 300D lub 350D dostaniesz z obiektywem kitowym i może jeszcze jakieś gratisy i choć aparacik ma parę latek to te cyfraki o których piszecie wyżej co do jakości zdjęć mogą się schować.
Dokupisz sobie później zooma i masz bajer:) wiadomo na wykopki nie zabierzesz ale jak ktoś już pisał telefon lub kompakt za 150 zł styknie:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie