knufi Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Napisano 23 Sierpień 2008 znajomy ma takie oto pudełeczko z miła zawartoscia. Chce to sprzedac, ale ja mam oferowac cene. Takze moja prosba. Przedewszystkim identyfikacja oraz przyblizona wartosc. Z gory dziekujepozdrawiam
abcd Napisano 23 Sierpień 2008 Napisano 23 Sierpień 2008 3/to chyba jakieś Królestwo Serbii lub Czarnogóra,z tej odznaki pochodzi zapewne prezentowane pudełko.
knufi Napisano 28 Sierpień 2008 Autor Napisano 28 Sierpień 2008 z racji tego ze mam juz cale pudeleczko w domu.. moge dokladniej zobaczyc. fotka z caloscia napisow z pudelka i orderu.. powinno cos pomoc.
knufi Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Napisano 23 Sierpień 2008 proszea na temat tej wpinki ze sfastyka cos powiecie ?
knufi Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Napisano 27 Sierpień 2008 już kupiłem całe pudełeczko :)) do identyfikacji wpinki powinna pomoc sygnaturka GES GESCH" I w takich dwóch kwadracikach F i B. proszę o identyfikacje :)
knufi Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Napisano 26 Sierpień 2008 prosze jeszcze raz o identyfikacje tego orderu oraz wpinki ze sfastyka.
knufi Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 wszystkie słowa z pudełka i z orderu.. proszę o przetłumaczenie. a także może to pomoc w identyfikacji..pozdrawiam i czekam na wszelkie informacje na temat tego orderu.
knufi Napisano 23 Sierpień 2008 Autor Napisano 23 Sierpień 2008 znajomy ma takie oto pudełeczko z miła zawartoscia. Chce to sprzedac, ale ja mam oferowac cene. Takze moja prosba. Przedewszystkim identyfikacja oraz przyblizona wartosc. Z gory dziekujepozdrawiam
Luftlander Napisano 23 Sierpień 2008 Napisano 23 Sierpień 2008 Czy możesz dodać lepsze zdjęcia dwóch ostatnich? Tak żeby były czytelne napisy.
knufi Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Napisano 30 Sierpień 2008 proszę o podanie mi linku do jakiegoś fora o odznaczeniach itp. w celu identyfikacji tego orderu.
MK Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Jeśli nie weźmiesz za tyle to daj mi namiar na kolegę, a ja to wezmę ;)
janushew Napisano 23 Sierpień 2008 Napisano 23 Sierpień 2008 zdjęcie2: znaczek klubu sportowego? (E. Verein), pierwsza literka nazwy miejscowości - niewidoczna, wrzuć w Google Tura+ nazwa miejscowości, moze coś znajdziesz,ostatnia to jakaś czerwonokrzyska?
honker Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 cześć,co potrafię odczytać- na odznace-za pomoc rannym i chorym żołnierzom.na pudełku jest prawdopodobnie producent-coś w rodzaju carsko-królewski zegarmistrz i jubiler.ten poziomy wyraz to Beograd czyli Belgrad.popróbuj na stronach o dawnej Jugosławii może cos znajdziesz.pozd.marek
knufi Napisano 24 Sierpień 2008 Autor Napisano 24 Sierpień 2008 Drodzy koledzy mam pytanie.. kolega chce za to 150zl.. czy jest to duzo jak za taki zestaw ? pytam bo niejest to kompletne, brak miniaturek i pudelka..pozdrawiam
Pytanie
knufi
znajomy ma takie oto pudełeczko z miła zawartoscia. Chce to sprzedac, ale ja mam oferowac cene. Takze moja prosba. Przedewszystkim identyfikacja oraz przyblizona wartosc.
Z gory dziekuje
pozdrawiam
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.