Skocz do zawartości
  • 0

Coz to za medale,doaznaczenia,wpinka?

knufi

Pytanie

Napisano

znajomy ma takie oto pudełeczko z miła zawartoscia. Chce to sprzedac, ale ja mam oferowac cene. Takze moja prosba. Przedewszystkim identyfikacja oraz przyblizona wartosc.

Z gory dziekuje

pozdrawiam

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z racji tego ze mam juz cale pudeleczko w domu.. moge dokladniej zobaczyc.
fotka z caloscia napisow z pudelka i orderu.. powinno cos pomoc.

Napisano

już kupiłem całe pudełeczko :))
do identyfikacji wpinki powinna pomoc sygnaturka GES GESCH" I w takich dwóch kwadracikach F i B.

proszę o identyfikacje :)

Napisano

wszystkie słowa z pudełka i z orderu.. proszę o przetłumaczenie. a także może to pomoc w identyfikacji..

pozdrawiam i czekam na wszelkie informacje na temat tego orderu.

Napisano

znajomy ma takie oto pudełeczko z miła zawartoscia. Chce to sprzedac, ale ja mam oferowac cene. Takze moja prosba. Przedewszystkim identyfikacja oraz przyblizona wartosc.

Z gory dziekuje

pozdrawiam

Napisano
zdjęcie2: znaczek klubu sportowego? (E. Verein), pierwsza literka nazwy miejscowości - niewidoczna, wrzuć w Google Tura+ nazwa miejscowości, moze coś znajdziesz,

ostatnia to jakaś czerwonokrzyska?
Napisano
cześć,co potrafię odczytać- na odznace-za pomoc rannym i chorym żołnierzom.na pudełku jest prawdopodobnie producent-coś w rodzaju carsko-królewski zegarmistrz i jubiler.ten poziomy wyraz to Beograd czyli Belgrad.popróbuj na stronach o dawnej Jugosławii może cos znajdziesz.pozd.marek
Napisano
Drodzy koledzy mam pytanie.. kolega chce za to 150zl.. czy jest to duzo jak za taki zestaw ? pytam bo niejest to kompletne, brak miniaturek i pudelka..

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie