Jendrass Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 Nadziałem się szukając informacji o wstępnie do Kubinki... Dla zainteresowanych:- wstęp wymaga zgłoszenia 2-3 tygodnie wcześniej - mocno obostrzenia odnośnie aparatów i fotografwania - anioł struj z FSB (ex KGB)- wstęp 120 euro + opłaty za fotografowanie. Dla porównania wstęp dla Rosjan 100 rubli (9 zł 10 groszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2008 Nie wiem dlaczego nie ma zdjęcia ?! LINK TU http://www.tankmuseum.ru/Zdjęcie u dołu strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Miodnie i klasycznie.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Proszę swoja drogą aaaaaa ..........szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 wstęp 120 euro" :))))))))))))))))Niech się w d..... pocałują :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Aaaaaaa ja mam takiego brzydala ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ładnie zrobione, tak z duszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.