kowalinho Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Panowie, piękne trafienia. Patrząc na Wasze zdjęcia poczułem zew września. Czas odkurzyć wykrywacz i znów na poszukiwanie polskich fantów ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Wsześniowe impresje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Klasyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Utrącona ręka i zagięte skrzydło, były prawie obok siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 UR. Oczywiście każdy egzemplarz amunicji został w lesie. Może doczekają lepszych czasów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Kto ma na zbyciu chociaż jedną łuską od UR-a.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Danieloff - te Wierzby to coś pięknego.. widziałem podobnya krajobraz co prawda nie na zdjęciach z `39, lecz z ewakuowania Twierdzy Przemyśl.. ale budzą wiele wyobrażeń i sentymentu.Niebawem dodam kolejną porcję fotek.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 A to moje przypadkowe trafienie na niemieckich stanowiskach z 45 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Perkun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Dodam jeszcze wodnika" znalezionego w polskich transzejach na stanowisku CKM. Leżał razem z dwoma skrzynkami na taśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Zawartość skrzynek rozsypana była obok i została w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 A to już z dna stanowiska karabinu. Wszystkie z wytwórni Pk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Parę guziczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Już widzę jak te magazynki i tasiemka zostały w lesie:P:P:PPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 no ba na 100%, bo kto by brał takie rzeczy przecież to nawet przez myśl nie przejdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 A po mi to w domu? Żeby mieć problemy? Zrobiłem sobie fotodokumentację i wystarczy, żeby sobie popatrzeć. Liczy się przyjemność znalezienia. Zawiasy wystarczą mi w drzwiach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Magazynek - szeroko pojęta Iłża", łuska (wystrzelona) okolice Końskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ...szlakami Południowego Zgrupowania Armii Prusy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nino83 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 bjar_1 na mapie widać moja miejscowość.ja ostatnio byłem na Murowance i trafiają się jeszcze fanciki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Kielecczyzna - jak widać guzików jeszcze się trafia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Tabliczka - Świętokrzyskie, 'SPR-y' - Łódzkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Różne miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 to powiedz gdzie je zostawiłeś bo chce zrobić tez sobie fotki z innego ujęcia:P:P:PPozdrawiam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Pudełko na celownik plot. do RKM wz.28 - okolice Końskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.