perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 Witam,dawno mnie tu nie było,tzn. byłem ale się nie udzielałem.W pracy sezon w pełni,pozostają późne wieczory i noce:)Wszystkie fanty z pogranicza zachodniopomorsko-lubuskiego.pozdrawiam serdecznie P>S>Wojpo7,nic nie trafiasz?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto3czy mógłby ktoś przetłumaczyć napis z tabliczki?dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto4album z paroma fajnymi zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto5porcelanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto6niekiedy trzeba i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Sierpień 2008 Share Napisano 4 Sierpień 2008 Pokaż fanty pojedynczo, a nie tak w kupie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 siostrzyczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2008 foto8.kamienie też lubię.przepraszam,piszę z pracy bo komp mi w domu od upału wariuje,a tutaj tylko takie zdjęcia mam .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Perys na 1 i 3 focie widze takie dłonie mam takie same mozesz powiedziec co to oznacza od czego one sa kiedys w lesie znalazłem na wierzchu lezały/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 foto9 bateriewitam,myślę ze te dłonie są z pomnika np.z cmentarza.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 foto10pudełko na zapałki z Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 może ktoś wie mniej więcej z jakiego okresu ten talerz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 parę dni zajęło mi załapanie co to jest.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 sikor1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 siostrzyczki" są świetne, gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Fajne te twoje pierdólki" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Ciekawe co kolega ma na górnej półce? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 Zdjęcie mojej żony i dzieci,oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 Jedyna poprawna politycznie odpowiedż :)Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 cd:fragment matrycy do drukowania kartek żywnościowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.