Diago Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 duzo ustawiania to tam nie ma :) ja tez mam ACE 150 i jak narazie jestem zadowolony ale powoli zaczynam miec wieksze wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2008 Diago, ja jak na razie byłem na ok.20 wypadach i też już mam chrapkę na coś mocniejszego, ale jeszcze trochę powalczę z garecikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 moczą się w oliwce:)szkoda że to tylko phenigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 ja mam 250-tkę. czy też mogę coś dorzucić czy tylko 150-tka? pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 wrzucaj tylko zaznacz że to 250!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 moniaki> znalezione przy pomocy ACE250.ciekawostką jest że wszystkie monetki wykopałem z jednego dołka(czyżby jakiś wojenny zbieracz?) dość głęboko ok 30cm. monetki niemieckie,usa,wielka brytania,polska. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 3 fenisie> mój ace250 pięknie dzwonił na widok tej monetki, płytko ok 5cm,pole orne. na tym samym polu znalazłem kilka boratynek,słaby sygnał(jak folia).dla mnie ace to prawdziwa kosiara na monetki gorąco polecam,sprzęt na 5+. tylko szkoda że z militarką to cieniutko(łuski itp...).pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Zaczynam rozumieć fenomen tego wykrywacza. Wiem, że następny wykrywacz jaki kupię też będzie Garrettem ale na razie mój 250 nie daje mi powodów do niezadowolenia. W ciągu pół roku nieźle abroił" w popularnych jakby nie patrzeć miejscach.http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=635035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 kolego walker69 wspaniała kolekcja i ta skromność, głębokie ukłony w twoją stronę :)coś mi mówi że następnym twoim sprzęcikiem będzie wspaniały (GTI2500)!!!!!!!!!!!! to mercedes wśród wykrywek, marzę o nim,ale jak kolega wspominał 250_tka nie daje powodów do niezadowolenia :)szkoda tylko że GTI jest tak drogi:( pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 http://www.odkrywca.pl/wczorajszy-wypad-,589015.html#589015 wszystkie watki z moim nickiem to znalezione przez ACE 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 1.5 godz. chodzenia na ślepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 ostatnie ciekawe trafienie,dzięki ACE 250 :). szeląg krzyżacki.pole orne przy lesie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 rewers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Wkońcu to tylko słaby ace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Oj nie taki słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Żartuje przecież hehe sam mam i chwale sobie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerWazonIII Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Czołem,moja pierwsza misja z Ace 150 to łuska od naboju izbowego(1 od lewej),2 gr 1923 i guzik jak twierdzą znawcy Błękitnej Armii,reszta również trafiona kanarkiem ale to już dni kolejne.Dziewiczy wypad przyniósł niezły łomot serca:)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.