Skocz do zawartości

co potrafi ACE 150?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!
prosiłbym o wklejanie do tego postu fantów znalezionych przy pomocy ACE150, i na jakich głebokościach?

to mój dziewiczy wypad z kanarkiem i ogólnie z wykrywaczem!
nie ma się za bardzo na razie czym pochwalić ale zawsze to coś!

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Prawie wszystkie moje znaleziska w tym wątku są trafione 150:
http://www.odkrywca.pl/moja-galeria-odkryc-,542636.html#542636
drugi wątek to już ace250
Pozdrawiam.
Napisano
feld no piękne fanty,
ja na razie latem w ciemno po polach i jak na razie mało fancików,łusek mauserowskich od groma ale mnie to nie interesuje1
Napisano
też tak myślę:)
w następny weekend tj od 3.08-13.08 wyjeżdżam nad morze do Rewala jak ktoś będzie w tym samym czasie to może wybierzemy się na spacer po plaży:) (z piszczałką oczywiście:))
Napisano
Właśnie ten wykrywacz mam na celowniku:) jako mój pierwszy sprzęt, zaznaczam że nie szykuję się na militarkę bo w moim rejonie takowej raczej nie spotkam. Bardziej interesują mnie pola, stare folwarki i miejsca po młynach oraz wiatrakach. Swoją drogą mam już namierzonych kilka miejscówek.
Co sądzicie na ten temat nadaje się ten sprzęt do moich celów?
Napisano
feld jestem z jeleniej góry tzn teraz tu mieszkam bo ogólnie z sochaczewa, a ty gniewkos skąd jesteś i jeżeli nie nastawiasz się na militarkę to ace150 jest naprawdę fajny lecz trzeba go wyczuć!
Napisano
hej! ja jestem z wielkopolski, z tego co czytałem na forum z Ace jest tak, że jak się ustawi na biżuterię to ponoć łapie większe przedmioty, które zalegają głębiej. Ale nie jest to moja opinia tylko wyczytana jak już będę miał go w ręce to się zobaczy jak jest naprawdę. A tak na marginesie w Jeleniej byłem w zeszłym roku i będę może także jeszcze w te wakacje:)
Napisano
eeee... no feld, to jak będziesz znowu gdzieś w okolicach to napisz, może razem pochodzimy?!
tylko niestety w grę wchodzą weekendy!
Napisano
Gniewkos jak na pierwszy sprzęt to polecam właśnie ace150 lub 250.Uczyłem się na pożyczonej 150 i potem kupiłem swoja 250 z którą śmigam do dziś.Do zbieraj jeszcze stówke i kupuj 250 jest bardziej dokładna i ma pinpoint który wiele ułatwia (to moja opinia).Ta pierwsza 150 pod koniec użytkowania zaczęła szaleć na kamieniach z pola-po prostu wyłapywała każdy większy kamień i dlatego kupiłem 250.
Jak piszesz że interesują Cię pola łąki itp sprawy czyli monetki generalnie to najlepszym sprzętem będzie któryś ace-po prostu killer na monety :)
Często bywam w WKLP bo mam tam rodzinę (Wągrowiec) a Ty dokładnie skąd Jesteś?
Pozdrawiam!
Napisano
Sie ma Roadrunner !! A dokładnie to z Wągrowca:) myślałem też o ACE 250, ale na Allegro wychodzi z tego co pamiętam ok 150 zł drożej. W sumie zakup tak prawdopodobnie będzie na raty więc 5 zł do raty w tą czy w tą to chyba ujdzie:) A co sądzisz o okolicach? Z tego co czytałem to nic wielkiego się u nas nie działo jeżeli chodzi o militarkę. Chyba, że się mylę?
Napisano
no to widzę, że nie powinno być problemu z wykopaniem czegoś większego i trochę głębiej... więc chyba jednaj jak dojdzie do zakupu to będzie to któryś z modeli ACE 150 lub 250!
Napisano

Gniewkos w takim razie jak Jesteś z W.. to musimy ustawić sie razem na wyskok pisz na gg-7140664 (nie widoczny) zawsze odpowiem nawet po kilku godzinach - tylko napisz że to Ty :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie