Skocz do zawartości

CoD problem w Stalingradzie

kudi

Rekomendowane odpowiedzi

czesc
pomozcie
jestem w 4 pietrowej kamienicy
zdobylem pietra i mam teraz bronic sie i zalatwic czolg
problem w tym ze czolg jest po jednej stronie a bron przeciwpancerna po przeciwnej.
co mam zrobic?
nie da sie tego uniesc
nie widze panzerfaustow...
kurcze
szwaby wala drzwiami i okanmi nie da sie przebic...

help

pozdr
robert_kudelski

Najpierw niszczysz czołg po jednej stronie budynku ,a później po drugiej! Po obu stronach są rusznice przeciwpancerne. Musisz tylko dobrze poszukać...
Bodajże najpierw niszczysz czołg rusznicą z piętra drugiego ,a później z trzeciego... odpalę grę i zobaczę...

widzisz problem jest taki ze mam tylko jeden czolg a rusznica jest jedna. uruchomie jeszcze raz... kurcze...
moze masz jakiegos savea do kolejnejmisji? bo jak mi nie zaskoczy to dalej nie przejde :(

pozdr
robert_kudelski

Tak jest Kudi! Najpierw rozwalasz czołg z rusznicy na drugim pietrze ,a później z trzeciego. Po prostu jesteś na złym piętrze (na 3-cim). Zejdź niżej (na 2-gie pietro) i tam jest rusznica! Załączona fotka obrazuje ,że rzeczywiście jest i Cie nie ściemniam :) Tylko uważaj bo pełno Niemców tam wbiega i mogą Ci przyłożyć.

pzdr

bjar_1

ja też zaczynałem od parteru i szło ok , były rusznice po obu stronach , napisz czy jest zmiana jak startujesz z piwnicy. Kurcze szkoda że przeszedłem. choć MOH jak dla mnie był trudniejszy i ciekawszy

skonczylem gre...
no byla roznica.
jak przechodzilem od parteru do gory i na koncu piwnica to mi je pojawila tylko jedna bron ppanc! i jeden czolg :)
powtorzylem i skonczylem gre...

szablonowe jakos mi takie srednio podchodza...
wole Hidden & Dangerous... tam mozna przejsc na kilka sposobow...

Call byl dosc latwy i nie zabieral duzo czasu...

graliscie w Day of Defeat??

pozdr
robert_kudelski

oczywiscie :)
nie korzystalem z zadnych savow :))
przeszedlem sam...
troche wkurzajace jest to ze moi kamraci tak sie pchaja ze czesto mnie uprzdzaja w zabijaniu faszystow :))
molaby byc opcja jednej osoby jak to jest w H&D 2...

wezme moze veterana...

pozdr
robert_kudelski

szkoda ze plany pogrania po sieci jakos nie wypalily :(

No właśnie, jak to jest?! W instrukcji napisali, że gdy najedzie się celownikiem na własnego kolesia, wtedy gdy pojawia się jego nazwisko i strzałki, to można go poprosić o zejście z linii strzału, naciskając klawisz use (domyślnie F). Ale, mimo że próbowałem, to nic takiego nie stwierdziłem, dalej stoją jak barany... :( Czy co coś jest nie tak?!

Pzdr

Grzesiu

• 2 months later...
Też zasejwowałem w momencie, jak po strzale z rusznicy pocisk z czołgu trafiał w budynek i ogłuszał mnie na chwilę, a zewsząd wpi****alali się Niemiaszki. 2 dni to przechodziłem... ale się dało.
PS Dobre ukrycie i snajperka i czysta przyjemność w eliminacji innego człowieka :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie