kudi Napisano 17 Luty 2004 Autor Share Napisano 17 Luty 2004 czescpomozciejestem w 4 pietrowej kamienicyzdobylem pietra i mam teraz bronic sie i zalatwic czolgproblem w tym ze czolg jest po jednej stronie a bron przeciwpancerna po przeciwnej.co mam zrobic?nie da sie tego uniescnie widze panzerfaustow...kurczeszwaby wala drzwiami i okanmi nie da sie przebic...helppozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Najpierw niszczysz czołg po jednej stronie budynku ,a później po drugiej! Po obu stronach są rusznice przeciwpancerne. Musisz tylko dobrze poszukać...Bodajże najpierw niszczysz czołg rusznicą z piętra drugiego ,a później z trzeciego... odpalę grę i zobaczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 17 Luty 2004 Autor Share Napisano 17 Luty 2004 widzisz problem jest taki ze mam tylko jeden czolg a rusznica jest jedna. uruchomie jeszcze raz... kurcze...moze masz jakiegos savea do kolejnejmisji? bo jak mi nie zaskoczy to dalej nie przejde :(pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Tak jest Kudi! Najpierw rozwalasz czołg z rusznicy na drugim pietrze ,a później z trzeciego. Po prostu jesteś na złym piętrze (na 3-cim). Zejdź niżej (na 2-gie pietro) i tam jest rusznica! Załączona fotka obrazuje ,że rzeczywiście jest i Cie nie ściemniam :) Tylko uważaj bo pełno Niemców tam wbiega i mogą Ci przyłożyć.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Kudi ,wysłałem Ci save'a na maila. Powinno ci to pomóc ,wrzuć se go katalogu gry i bedzie o.k.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Aha ,ten save jest z tej samej misji ,tylko czołgi masz już z głowy" ,sa zniszczone. Teraz musisz bronic chyba przez 3 minuty tego budynku. Po upływie tego czasu misja się kończy.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 17 Luty 2004 Autor Share Napisano 17 Luty 2004 przeszedlem. uruchomilem jeszcze raz misje i zaczalem od piwnicbo wczesniej od pietra i mzoe cos sie w grze pochrzanilo...pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 ja też zaczynałem od parteru i szło ok , były rusznice po obu stronach , napisz czy jest zmiana jak startujesz z piwnicy. Kurcze szkoda że przeszedłem. choć MOH jak dla mnie był trudniejszy i ciekawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 17 Luty 2004 Autor Share Napisano 17 Luty 2004 skonczylem gre...no byla roznica. jak przechodzilem od parteru do gory i na koncu piwnica to mi je pojawila tylko jedna bron ppanc! i jeden czolg :)powtorzylem i skonczylem gre...szablonowe jakos mi takie srednio podchodza...wole Hidden & Dangerous... tam mozna przejsc na kilka sposobow...Call byl dosc latwy i nie zabieral duzo czasu...graliscie w Day of Defeat??pozdrrobert_kudelski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 17 Luty 2004 Share Napisano 17 Luty 2004 Witam!!!Kudi zabawa z czolgami to pikus. Najgorzej jest z niemiaszkami. Jest ich tyle ze... Moim zdaniem najlepiej samemu przejsc kazdy moment gry bez save`ow kolegow :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi Napisano 18 Luty 2004 Autor Share Napisano 18 Luty 2004 oczywiscie :)nie korzystalem z zadnych savow :))przeszedlem sam...troche wkurzajace jest to ze moi kamraci tak sie pchaja ze czesto mnie uprzdzaja w zabijaniu faszystow :))molaby byc opcja jednej osoby jak to jest w H&D 2... wezme moze veterana...pozdrrobert_kudelskiszkoda ze plany pogrania po sieci jakos nie wypalily :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 Zagraj w veterana ,jest bardziej hardcore'owy bo nie ma apteczek :)bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 18 Luty 2004 Share Napisano 18 Luty 2004 No właśnie, jak to jest?! W instrukcji napisali, że gdy najedzie się celownikiem na własnego kolesia, wtedy gdy pojawia się jego nazwisko i strzałki, to można go poprosić o zejście z linii strzału, naciskając klawisz use (domyślnie F). Ale, mimo że próbowałem, to nic takiego nie stwierdziłem, dalej stoją jak barany... :( Czy co coś jest nie tak?!PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Też zasejwowałem w momencie, jak po strzale z rusznicy pocisk z czołgu trafiał w budynek i ogłuszał mnie na chwilę, a zewsząd wpi****alali się Niemiaszki. 2 dni to przechodziłem... ale się dało.PS Dobre ukrycie i snajperka i czysta przyjemność w eliminacji innego człowieka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Ja zauważyłem, że po pierwszym grzecznym strzale w ich kierunku zchodzili z lini strzału- bez uszczerbku na zdrowiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 Tak. Poprostu trzeba nakierować celownikiem na kolesia i strzelić" do niego, on się odsunie. Boże jak ja w to dawno nie grałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 25 Maj 2004 Share Napisano 25 Maj 2004 DoD jest zajebiste, szczegolnie avalange jak sie gra tak w 16 osob :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.