huk 100 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 co by wrócić do tematu -znowu muszę zrobić porządki -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 widzę że marynarkę carską dorwałeś gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 a ja głupi wciąż czekam :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 jadę w wtorek do domy wstąpię do ciebie dostaniesz prezent i to ładny będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 ale się uśmiałem :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 a dodam bo takiej tu jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 była :) http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=611268#613232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Ale takiej nie było :PPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 no dobra była :P choć Twoja jest mniej piękna :P i chyba wykonana z czego innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 zaręczam ci że z tego samego materiału hehe -ale faktycznie twoja fajniejsza no i z pasem! -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 dado373 -daj rewers -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 rewers...co do orginalności jestem pewny...własnoręcznie wykopana.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 pozwoliłem sobie wytuningować fotki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 nie siedzę mocno w klamrach niemieckich ale to chyba Reichswehra mala klamra szkolna -kadecka -gratuluje jeszcze tu jej nie widziałem ani nie mam jej w moich katalogach -może ktoś sie jeszcze wypowie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::pushek::.. Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Apropo wcześniejszych postów uzytkownika kijow, nie ładnie jest popisywać sie nie swoimi fantami :Phttp://www.molotok.ru/item544493931_pryazhka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Huku też nie mam pewności co to za klamerka.. ale została mi zidentyfikowana tak : Jest to klamra organizacji paramilitarnej koalicji partii socjaldemokratycznych tzw. Reichsbanner - obrońców republiki, dlatego też na wielu odmianach klamer tej organizacji widnieje godło republiki weimarskiej, organizacja ta stawiała sobie za cel obronę idei republiki przed jej wrogami czyli narodowym socjalizmem i komunistami. Organizacja ta zajmowała się min. ochroną wieców brała także udział starciach ulicznych z SA czy RF. Tu znajdziesz więcej: http://en.wikipedia.org/wiki/Reichsbanner_Schwarz-Rot-Gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 dado373 bardzo możliwe -gdybyś chciał puścić to daj znać -pozdro ..::pushek::. też mi coś nie pasowało ale nie pomyślałem aby sprawdzić u Ruskich :):):) wtorek mija kijów miał być heheh a tu cisza i prezentu nie wiżu :):):):):) tak to jest jak człowiek ma już słaby wzrok :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Piekne trafienia Kijow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 No i sprawa sie rypła. Nie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Ok Jakby co dam znać.Ps: kijow zazdroszczę fancoira :):))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Taki to już jest kijow zawsze dużo obiecuje :)jak pojedziesz do domciu pozdrów CzesiaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 oj Gutek :):) hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 http://www.odkrywca.pl/kolekcje-klamer-vol-iv,647458.html#647458 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 Nie chcę tworzyć nowego wątku i zaśmiecać forum więc podepnę się do tego nie używanego już wątku o klamrach.Znalazłem w necie(aukcja) zdjęcia takiego oryginalnego pasa chyba z końca wojny z klamrą policyjną.No właśnie czy oryginalnego?Z epoki?Bo klamra jest wykonana gorzej niż te kopie z allegro.Pozostałe elementy też nie lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 13 Czerwiec 2009 Share Napisano 13 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.