Lemeryt Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 WitamZdjęcie wykonane na początku 1945. To prawie na pewno pojazd niemiecki. Mi na pierwszy rzut oka kojarzy się z jakąś lawetą - naczepą do przewozu sprzętu ciężkiego, ale to tylko skojarzenie.Z góry dzięki za wszelkie sugestiePozdrawiamPaweł
f35jsf Napisano 19 Lipiec 2008 Napisano 19 Lipiec 2008 Jak się ma odpowiednią makulaturę, to identyfikacja nie trwa długo:)))Pozdrawiam.
Lemeryt Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 WitamZdjęcie wykonane na początku 1945. To prawie na pewno pojazd niemiecki. Mi na pierwszy rzut oka kojarzy się z jakąś lawetą - naczepą do przewozu sprzętu ciężkiego, ale to tylko skojarzenie.Z góry dzięki za wszelkie sugestiePozdrawiamPaweł
Lemeryt Napisano 19 Lipiec 2008 Autor Napisano 19 Lipiec 2008 Dzięki Nie zajęło Ci to zbyt wiele czasu :)Pozdrawiam
Pytanie
Lemeryt
Witam
Zdjęcie wykonane na początku 1945. To prawie na pewno pojazd niemiecki.
Mi na pierwszy rzut oka kojarzy się z jakąś lawetą - naczepą do przewozu sprzętu ciężkiego, ale to tylko skojarzenie.
Z góry dzięki za wszelkie sugestie
Pozdrawiam
Paweł
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.