Słuszny Napisano 10 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2008 Witam.Tak sobie ktoś zażartował z poszukiwaczy :)Zapowiadał sie ciekawy spacer po pierwszowojennych pozostałosciach okopów.Teren czysciutki,o dziwo prawie bez polmosów" i łusek 7,62.Krajobraz nie księżycowy".Ładny sygnał i juz mysl,klamerka.No i wyszła klamerka ...... taka jak widac na zdj.Komuś chyba sie nudziło.Po co ją zakopwywał.Teraz pewnie sie smieje ze ktos ja znalazł.Ot taki zarcik wykopkowo terenowy.A miało być tak pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Klamerka jest tyle, że nie z epoki;), gdzieś był na forum nieśmiertelnik niemiecki początkowo tam jakieś numery z jednostki, a pod tą linijką napis Ch.. Ci w d...", ot taki zabawny poszukiwacz żart sobie zrobił.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Nawet to kiedyś ściągnąłem...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Właśnie mi o to chodziło Kolego Catadero, dokładnie o to;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagnah Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 A może jednak pozostałość po pierwszowojennych chłopcach" może jakiś unikatowy model klamry Rosyjskiej..?? ;) mi to bardziej wygląda na logo" od jakiejś maszyny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Toż to profanacja! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Jakbym miał tylko możliwość to bym takich powybijał i porozrzucał po moim terenie ;) - od takie zaznaczenie terenu. Napisałbym: mam cię na oku", jutro zginiesz", zmień miejscówkę" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 ale hasło ch.. Ci w d..." też jest dobre, hehePozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 ;) dobra to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 a ten napis z typowym-zwyczajowym błędem ortograficznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebramus Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Forma pisowni huj" dopuszczana jest przez część językoznawców, którzy zalecają jednak używać formy z ch" (co zgodne jest z etymologią wyrazu).Cytat z :http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Dokładnie, też to czytałem, ale lepiej przez CH, lepiej wygląda;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 No lepiej lepiej, bo podobno im dłuższy tym lepszy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 buehhehe, nie rozmiar a jakość roboty sie liczy;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 panowie HUJ w mowie Marokańców znaczy BRAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 A po flamandzku dzień dobry" to Goede Dag" (wymawia się huj dach", na moje ucho raczej h" niż ch", takie średnio twarde). Byłem dwa tygodnie w Belgii jako student, na praktykach. Kiedyś wychodzimy z domu i kulturalnie się kłaniamy sąsiadce: - Huj dach", na co ona - A huj, huj". Komicznie (dla nas) brzmiał ten dialog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Lipiec 2008 Share Napisano 11 Lipiec 2008 hehe, śmieszny dialog Kolego Pająk, co jak co, ale ja nie wytrzymałbym ze śmiechu;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.