hhary1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Kolego Tauder planuje zakup sprzętu takiego jak twój,chętnie bym się spotkał z tobą i pogadał na temat twojego wykrywacza.Mam nadzieje,że cenzura kolejnego postu w kosmos nie wyśle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 26 Sierpień 2014 Share Napisano 26 Sierpień 2014 Lata ktoś jeszcze po okolicy, ja trochę zwiedzam ale samemu trochę nudno może ktoś ma chęci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 13 Kwiecień 2015 Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Zioło - ja chętny jestem:).Zamówiłem sprzęt i jak tylko dojdzie to będę Cię męczył.Pozdrawiam Krzysiek.Odgrzałem kotleta :) a co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki266 Napisano 24 Lipiec 2015 Share Napisano 24 Lipiec 2015 Odgrzewam kotleta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onyks45 Napisano 27 Październik 2015 Share Napisano 27 Październik 2015 Witam,Zaraziłem się pasją poszukiwacza jest ktoś chętny z wloclawka na poczatkujące poszukiwania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quasi Napisano 7 Listopad 2015 Share Napisano 7 Listopad 2015 Witajcie,Ja też niedawno zainteresowałem się wykopkami, chociaż pierwsze poważne wyjście w teren jeszcze przede mną... Dysponuję HS3 pożyczonym i jeśli złapię bakcyla to pewnie kupię coś swojego. Kopie ktoś w okolicy Włocławka ? Możecie polecić jakieś miejsce na start dla początkującego ? pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onyks45 Napisano 17 Listopad 2015 Share Napisano 17 Listopad 2015 Witaj kolego ja też zaczynam ale jakoś nie ma chętnych na tym forum na wspólny wypad .Co do poszukiwań to lasy kolo wlocławka tam możesz znaleść jeszcze co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quasi Napisano 22 Listopad 2015 Share Napisano 22 Listopad 2015 To może znalazłeś wreszcie kompana :) Podeślij jakieś namiary (mail,gg etc.) na quasiii@o2.pl to może się zgadamy kiedyś na wypad.pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsiano Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Witam kolegów ja również od jakiegoś czasu biegam z gadżetem po okolicach Włocławka.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loki266 Napisano 24 Listopad 2015 Share Napisano 24 Listopad 2015 Onyks chętni są :)Namiar na moja skromna osobę gdyby ktoś z koleżanek/kolegów montował ekipę na małą integrację w terenie póki nie nadeszła jeszcze zima zła"loki266@wp.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbjankos Napisano 26 Listopad 2015 Share Napisano 26 Listopad 2015 witam, poszukuje chętnych to pochodzenia z wykrywaczem włocławek i okolice złapałem bakcyla i szukam doświadczonych kolegów w tym temacie cbjankos@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 29 Listopad 2015 Share Napisano 29 Listopad 2015 W okolicznych lasach to już trochę przekopane ale co nieco uda się znaleźć. Tym bardziej na smentka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quasi Napisano 7 Grudzień 2015 Share Napisano 7 Grudzień 2015 Witajcie,Aby łatwiej się było skontaktować założyłem profil na FB 'wykopki Włocławek'. Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam. Może uda się zorganizować jakieś wypady.PozdroAndrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoker84 Napisano 27 Grudzień 2015 Share Napisano 27 Grudzień 2015 Ktoś tu jeszcze zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 2 Styczeń 2016 Share Napisano 2 Styczeń 2016 Co jakiś czas owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoker84 Napisano 3 Styczeń 2016 Share Napisano 3 Styczeń 2016 To pochwalcie sie gdzie ktoś ostatnio kopał ja nie co złazilem sie po okopach na widuniu ale tam juz chyba nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik80 Napisano 5 Luty 2016 Share Napisano 5 Luty 2016 Z tego co wiem to okopy na widuniu są dokładnie przekopane.A może by spróbować zejść niżej z tych wałów i poszperać.Jurto się przejadę.Jak coś znajdę to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 Cześć,okopy faktycznie są wyczyszczone ;) ale pewnie coś tam jeszcze zalega tylko głębiej.Proponuję pochodzić troszkę dalej od szosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik80 Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Co do widunia to byłem i nie znalazłem nic ciekawego.3 łuski i trochę śmieci.Jak by się ktoś wybierał to uważajcie na pilarzy,robią przecinkę w okolicy wierzy p.poż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HADES1983 Napisano 17 Kwiecień 2016 Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam wszystkich jeszcze obecnych. Biega ktoś jeszcze w okolicach Włocławka, czy nie ma to już sensu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoker84 Napisano 26 Grudzień 2016 Share Napisano 26 Grudzień 2016 Lata lata pozdro wszystkim ktoś kopał może na dDobiegniewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.