FAGIL Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 popatrzylem na trafienia kolegi lain pomyslalem i postanowilem wyskoczyc na godzinke i oto efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 NO szpanga klasa.Gratulacje!A ja dzisiaj tylko złomowego feniga danzig,nie wart fotografowania.Stedke - to co zawsze - swiat opanujemy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Lain,to znaczy że tam u ciebie tak rzadko coś na poletkach się trafia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 lain, to kopisz gdzies trójmieście tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Nie.Pola są ok,ale wiekszosc w tej chwili obsiana i zboze wyrosło.Tak kopie w 3 miescie.Piszcie na maila jak cos.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Czarna - przemyłem tylko wodą i posmarowałem oliwką.Najlepszy stan z ziemi jaki miałem w rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 taki guziczek Korpusu Kadeckiego sie trafił przypadkiem, ślady zlocenia w środku. Rewersik sygnowany ale do podczyszczenia.ps. lain git stan, w jakiej ziemi byla, gleboko?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Mala adnotacja bip.bip. to guziczek Artylerii Korpusu Kadeckiego, czyli cieszę się jeszcze raz bardziej.pozdro!! :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 moja za dobre strzelanie"lato 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 220V - pozazdrościłem chyba Tobie i bajrowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Oto moja dzisiejsza a otlicznu strielbu", na otwarcie sezonu polnego:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Po umyciu wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 he he...wszyscy mają mambę;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Gratulacje.Pola, pola... a u nas jeszcze żniw nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 A tak swoją drogą - moja dzisiejsza odznaka a otlicznu strielbu" ma wyraźne ślady srebrzenia (wykonana z mosiądzu - to na pewno nie alpaka) - czyli te odznaki występowały również w srebrnej wersji kolorystycznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Kolejny Polizei Batalion.Może juz nie długo wyjdzie cały...pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 A dziś łuseczki od Berdana na powierzchni :) Do tego kieszeń kolorowej drobnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Zwykła skrzyneczka po nabojach do mg, ale moja pierwsza i moje oko cieszy :) ze stodoły, tyle razy tam szukałem, a tu nagle coś musiałem przynieś i zupełnie niechcący ją znalazłem przybitą do ściany :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 dzisiaj cos takiego wyskoczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 zaopatrzenie kantyny lotnisko Torun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 A u mnie kolejny ślad po orkiestrze jednego z rosyjskich pułków piechoty - mocowanie ustnika dziewiętnastowiecznego klarnetu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 Poprzednie muzyczne fanty" z tego miejsca : ustnik od trąbki, połamane fragmenty czyneli i plakietka z trąbki pułkowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Sierpień 2008 Share Napisano 18 Sierpień 2008 A czynel czyzby jakiś arabski?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.