ensiferum3 Napisano 18 Lipiec 2008 Share Napisano 18 Lipiec 2008 Dzięki!pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 w sobote połaziłem troche po dziewiczym poletku:) , oto efekty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 dwa sreberka już wyczyszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 Trafiła się też taka ładna srebrna spinka do mankietu... proszę o info z jakiego okresu pochodzi. Sygnaturka widoczna na wcześniejszej fotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2008 i taka ładna posrebrzana łyżka...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 spinka secesyjna przełom XIX i XXw. fajna.ale mnie się bardziej podoba ta carska dwójka - guziczek.gratsy!!zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 no i co wyszło z tego zlepka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 ze zlepka niestety jeszcze nic nie wyszło, moczy się w oliwce - co jakiś czas przecieram żeby pozbyć się osadu. niedługo chyba agresywnie go potraktuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 a to fanty z wczorajszego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 fajne trafienia ja nie mam tyle szczęścia jak trafię ze 2 monetki na wypadzie to sukces!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 wcale nie jest tak kolorowo jak na fotce... musze się ostro natyrać żeby wyszło coś ciekawego... wczoraj biegałem cały dzień i to dosłownie... nie wiem czy wykopałbym połowe tego wszystkiego gdyby nie sprint i sprawne namierzanie:] nie wspomne o polmosach, blaszkach i drucikach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 wrzucam jeszcze fote wczorajszej miejscówki... jeszcze tam wróce:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Ładne trojaczki sataśkowe ten jeden szczególnie. Mało chemii lali na poletka i gleba łaskawa dla fantów. Fajne miejsce.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 jedna boratini wiosny nie czyni ;)fajne poletko panie-eko.u mnie ostatnio znajoma twarz się pokazała ;)zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Ale się chwalisz;)))) Mnie też Zyga ale ten ostatni z Jagiellonów i do tego mój ma dłuższą brodę;))).Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 rewersy trojaków, lewy naprawde ładny:]P.s super moniak Total, mam nadzieje że kiedyś taką trafie:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 a mnie sie jeszcze nie przytrafil trojaczek SAP :(martian, tego Drugiego Zygi to sie tylko gdanski zaplątał grosik ;)a ze Gdansk piekne miasto, to i taką osiem-piątkę się chwali ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Panie-eko ladny stan jak na rygę Zygi i dobrze wybity :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 tuning kanarka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 W oczekiwaniu aż orzełek wyjdzie z ziemi, poki co będę go miał na koszulce:) artystyczny pomysł i wykonanie mojej dziewczyny:)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 17 Marzec 2009 Autor Share Napisano 17 Marzec 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 18 Marzec 2009 Share Napisano 18 Marzec 2009 witam pana-eko!Interesuje mnie czy robiłeś coś z tym zlepkiem z 2008-06-15 20:30:05, jeśli tak to co z tego wynikło, co to za monetki wogóle bo wyglądają na jakieś większe sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 odpuściłem sobie ten zlepek, nic z niego nie wyszło. Z nowym rokiem wszedłem w posiadanie nowego sprzętu i nowych drobiazgów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 odznaczka za zwycięstwo drużynowe w strzelaniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan-eko Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.