Skocz do zawartości

moje tegoroczne drobiazgi:)

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Trafiła się też taka ładna srebrna spinka do mankietu... proszę o info z jakiego okresu pochodzi. Sygnaturka widoczna na wcześniejszej fotce.

• 2 weeks later...
Napisano
ze zlepka niestety jeszcze nic nie wyszło, moczy się w oliwce - co jakiś czas przecieram żeby pozbyć się osadu. niedługo chyba agresywnie go potraktuje;)
Napisano
wcale nie jest tak kolorowo jak na fotce... musze się ostro natyrać żeby wyszło coś ciekawego... wczoraj biegałem cały dzień i to dosłownie... nie wiem czy wykopałbym połowe tego wszystkiego gdyby nie sprint i sprawne namierzanie:] nie wspomne o polmosach, blaszkach i drucikach:)
Napisano

a mnie sie jeszcze nie przytrafil trojaczek SAP :(
martian, tego Drugiego Zygi to sie tylko gdanski zaplątał grosik ;)
a ze Gdansk piekne miasto, to i taką osiem-piątkę się chwali ;)

• 6 months later...
Napisano

W oczekiwaniu aż orzełek wyjdzie z ziemi, poki co będę go miał na koszulce:) artystyczny pomysł i wykonanie mojej dziewczyny:)
Pozdro

Napisano
witam pana-eko!
Interesuje mnie czy robiłeś coś z tym zlepkiem z
2008-06-15 20:30:05, jeśli tak to co z tego wynikło, co to za monetki wogóle bo wyglądają na jakieś większe sreberka
Napisano

odpuściłem sobie ten zlepek, nic z niego nie wyszło. Z nowym rokiem wszedłem w posiadanie nowego sprzętu i nowych drobiazgów:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie