Skocz do zawartości
  • 0

Blaszki z czolgu .

amsel44

Pytanie

Napisano

Witam , wczoraj nabylem taki (podobno) pancerny zlom". wg. relacji wlasciciela domu , czolg zaparkowal w narozniku stodoly(zostal trafiony)i juz w 46. jakas ekipa" go pociela .

• Odpowiedzi 192
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pozdro. Woodhaven :) , juz kiedys pisalem .. jestes niezastapiony :0 ale to jest > nie fer < mocno nie fer , spacerowac sobie po t-34 :). ja wprawdzie mam we wrocku nawet kilka sztuk na cokolach , ale, ale ... przy moim szczesciu to jakis polucjant" ew inny strus miejski" zaraz (pojedyncza od zarazy :) ) mialby co pisac . zreszta jak sie wdrapac na cos takiego... :)
salve amsel44.
ps. Woodhaven a to takie cos z otworkami i 2-gie mniejsze cos (rewizja) kojarzy ci sie z kawalkiem jakiegos czegos czolgowego :) ?

Napisano

ok. jutro zrobie foty plyty , z deklem to jest maly problem ... zostawilem go na sporej stercie zlomu i dzisiaj zabral go wlasciciel pola :(
nieeee mam jakas jeszcze fotke :)

Napisano

Witam , wczoraj nabylem taki (podobno) pancerny zlom". wg. relacji wlasciciela domu , czolg zaparkowal w narozniku stodoly(zostal trafiony)i juz w 46. jakas ekipa" go pociela .

Napisano
juz chcialem napisac jaki jestem malo kumatny terminatorek" gdy nagle olsnienie ta blaszka to oslonka armatki ... sie ciesze :):):) Woodhaven niski uklon :)
Napisano
¨Złom¨ sprawia wrażenie pancernych żaluzji z pokrywy silnika jakiegoś mocno opancerzonego pojazdu,być może i czołgu.
Napisano

jeszcze jedno , widac zamocowanie srubami jakiegos sworznia , moze te blachy to jakies zaluzje ?
dzieki za wszelkie pomysly amsel44 :)
ps. a... zapomnialem o wymiarach 135cm. x 20cm x 2cm.

Napisano
to do ident. zostal dekiel (ciezka sprawa )i to cos wielgachnego na lapach" , a oraz to takie male obok ze wspulnego zdjecia >>>> troszke obklepalem" :)
Napisano
Dzieki Trooper, widze ze masz racje :) , sam poczatkowo szukalem jakiegos zdjecia t-34 (gory)ale trafialem jakos tylko foty bokow . pomyslalem ze to wcale nie musi byc sowiet i sie porobilo ... masa sprzetu panc. i moja skromna wiedza :(
eh... wszystko jasne ,jeszcze raz dzieki :) amsel44

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 22:06 30-06-2008
Napisano

przypominialem sobie ze wlasciciel pola mowil ,ze czolg byl w glebokim bajorku tak skosnie utopiony . wieza lezala obok a wanny to podobno tylko czesc byla widoczna . mam wiec cicha nadzieje ze jakies spore kawalki sa na nieco wiekszej glebokosci . tank musial tez eksplodowac bo wyciagam sporo rozerwanych lusek .. szkoda chlopakow :( to byla szybka smierc .
pozdro. amsel44
ps. to fedrujacy" kolega i sredna gl. ja czasaami kopalem gdzies po 1,2-1,4m , troszke to dziwne .

Napisano
Pozdro. kopijnik2 , modelarze chyba nic nie pomoga bo to raczej nie pokrywy silnika (brak zawiasow). stawiam na dodatkowe ekranowanie ew. jakies zaluzje.
salve amsel44 :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie