Skocz do zawartości
  • 0

Blaszki z czolgu .

amsel44

Pytanie

Napisano

Witam , wczoraj nabylem taki (podobno) pancerny zlom". wg. relacji wlasciciela domu , czolg zaparkowal w narozniku stodoly(zostal trafiony)i juz w 46. jakas ekipa" go pociela .

• Odpowiedzi 192
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przytrzymując się lufy wskoczyłem na pancerz .... rozejrzałem się uważnie czy panowie złomiarze czegoś nie wynieśli od mojej ostatniej wizyty ...... spojrzałem na osłonę silnika patrzę, patrzę :-)
amsel44 te Twoje żaluzje są naprawdę tu tej zamontowane ...... jutro wkleję resztę zdjęć

Pozdrawiam

Napisano

i koniec ... narazie :)
ciekawi mnie ta wczesniejsza blaszka , tam sa jakies wajchy"mam nadzieje ze widoczne (moge dorobic lepsze foty)
pozdrofka amsel44 :)

Napisano
wszystko ok. dodam ze na tej przetlaczance" byl nawet wlutowany kawalek miedz. rurki co mnie nieco zdziwilo ... i sam uznalem pomysl z blotnikiem jako slaby :)
Napisano

Mam lepsze zdjęcie gdzie dokładnie widać ich zamocowanie, niestety tylko w postaci analogowej" i musisz mi uwierzyć na słowo. ze są identyczne jak twoje.

Pozdrawiam.

Napisano

Przepraszam rzeczywiście nie opisałem zbyt dokładnie; to jest sprężyna pierwszego dużego koła.
Przednie małe kółeczko z mechanizmem naciągu jest przedstawione na rysunku

Napisano
POzdrofka , hehehe smiej sie ... :)
z armatka to kiszka" na 100% sama wieze wywieziono traktorem gdzies przed rokiem 70-tym, wiec i dzialko poszlo...
a, to co ja mialem za pradnice jest rozumiem Wodhawen kreciola od armaty ? mi to tak dzieki twoim zdjeciom wyglada.
Napisano
Ja oczywiście gdybam he, he ;-)
Musisz spokojnie oczyścić, wtedy zobaczymy z czym się to je, poszukam jeszcze jakiś przekrój mechanizmu obrotu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie