hugo1 Napisano 27 Maj 2008 Autor Share Napisano 27 Maj 2008 witam wszystkich moja niedziela wygłądała tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 nie, abym się czepiał ale wszyscy wierzymy że te dołki zasypane :)a jak trafienia?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Obwiąż kabel, żeby nie dyndał" nad cewką ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Z tego co widzę trafienia są na zdjęciu :) Przyjrzyj sie uważniej :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 trochę to takie sobie to twoje trafienia . daj lepsze fotki bardziej wyeksponuj to co trafiłeśpozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Wydaje mi się że hugo1 chciał bardziej pokazać nowy wykrywacz niż to co tam wygrzebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek P Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Bardziej chyba chciał pokazać saperkę, bo wykrywacza to niewiele widać poza dyndającym kablem (zgroza!). Fanty jak spod jabelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Właśnie - sorry za może głupie pytanie ale czemu zgroza ? Sam tak chodzę na moim w5900 di pro sl? Zryje go tak ? Czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 WITAM WSZYSTKICH POSZUKIWACZY! CO DO ZDJęć DAłEM 4 ALE MODERATOR WRZóCIł TYLKO 1 NIE WIEM DLACZEGO ALE ZARAZ WRZóCę ,A JEś LI CHODZI O KABEL TO DZIęKI ZA SPOSTRZEżENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 2:)ZBLIżENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 3.PO ZAKOńCZENIU POSZUKIWAń ,MOżE NIE DUżO ALE ZAWSZE COś!POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 łuski troche zdezelowane, gdzies ty je kopał? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 W LESIE WYSKAKIWAłY NA DRODZE LEśNEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 28 Maj 2008 Autor Share Napisano 28 Maj 2008 GłęBOKO NIE KOPAłEM RAZ NA 10 CM RAZ NA 6 WYSKAKIWAłY DUżO WYżUCIłEM BO BYłA PEłNA KOROZJA WYBRAłEM TE NAJLEPSZE POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Na drodze, więc łuski porozjeżdżane. PS. Mając taki sprzęt wypróbuj go raczej w terenie. Na drogę i fanty głębokości 8 cm wystarczy ace 150 czy nawet jabel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Ups! Na razie robisz antyreklamę Proximie ale pracuj dalej to może się zrehabilitujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Hugo w jednym temacie dodawaj fotki, a nie w tysiącu nowych bo robisz zamieszanie straszne.Wszystki inne będa kasowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Proxima dobry sprzęt ale nie równa się z Ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 widać chłop początkujący więc nie zwalajcie na sprzęt najważniejszy jest obsługujący,jeżeli to jego pierwszy wykrywacz to i tak super wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 30 Maj 2008 Autor Share Napisano 30 Maj 2008 witam kolegów poszukiwaczy ,pan rudolf dobrze napisał POCZąTKUJąCY" DOPIERO CO ZACZąłEM ZABAWę Z WYKRYWACZEM POKAZAłEM TO CO ZNALAZłEM.POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Hugo, pisz normalnie, bo tych twoich pokemonów nie mozna rozczytac, kolejne posty pisane w ten sposób będe kasowął.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 Dla odmiany-sobota z Proximą (+Solaris). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelski Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 no Catedro,gratulacje - musiałeś dziewiczą miejscówkę trafić bo po wyglądzie bagnecików wnoszę że nie zalegały głęboko. Raczej pod ściółką lub ciut niżej. W głębokim piasku byłyby na nich grudy rdzy z piaskiem, a rdza byłaby jasna. W jakim trybie biegałeś z PROximą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Catadero, lubisz denerwować ludzi ;)Polskie?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Witam poszukiwaczy mam drugą niedzielę za sobą i takie fanciki,moje pierwsze odkrycie nie było najlepsze ale jest 2 trochę lepsze.Pozdrawiam 1.klamra-dałem do ID!2.pistolet 3.pocisk p.s.wiem że to nie te forum ale poradzcie coś ja to wyczyścić szczególnie te dwie rzeczy pistolet + klamra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.