Skocz do zawartości

Dziś ważne rocznice dla Polaków

martian.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Józef Piłsudski zmarł w kolejną rocznicę małej wojny domowej" - przewrotu majowego.Dziwne,że tzw. elewizja publiczna" zapomina choćby o rocznicy śmierci Marszałka.
Napisano
Oj, to nie słyszałeś, jak trąbią wszędzie w mediach, że nasz premier palił zioło i się nim zaciągał? Teraz podobno leci do Am. Poł. po coś mocniejszego ;)
Napisano
Aaaa widzisz , nie wiedziałem o co chodzi , nie oglądam polskich wiadomości , a pierdoły typu czy ktoś jarał czy nie w ogóle mnie nie obchodzą. dziękuję za wyjaśnienie.pozdro.liha
Napisano
Jak dla mnie to Piłsudski przerwał taki małpi cyrk" jak dziś mamy w polityce. Czy za tą zbieżnością dat stoją Jego bądź wielkie wyrzuty sumienia???
A media publiczne...., nie ma się co martwić, jak Donek i jego ekipa dłużej zdzierżą to zostaną zlikwidowane.... i zostanie nam papka dla mózgu"...Typu: Jak oni gwiazdy śpiewają na lodzie tańcząc"
Napisano
Piłsudski w nocy z 17 na 18 kwietnia 1928 r. miał lekki atak apoplektyczny dzisiaj nazywany wylewem krwi do mózgu.
Porażenie prawej części ciała co prawda ustąpiło, ale pozostał lekki niedowład prawej ręki. Potem jeździł na odpoczynek, a to do Egiptu, to na Maderę, ale było widać u niego upadek sił fizycznych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie