Skocz do zawartości

Z wykrywką na dobre i na złe...

Catadero

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Powtórka odcinka Na dobre i na złe" pt. NIEWYBUCH". Używają wykrywaczy, szukają... i znajdują. Znowu poszukiwacze przedstawieni w TVP conajmniej tendencyjnie. Sam nie widziałem-będę oglądał DZISIAJ<PONIEDZIAŁEK TVP2 15.40.
C.
Napisano
Nie warto, mnie rodzinka zawołała na ten odcinek. Taki kit na tym filmie wciskają że śmiałem się przez resztę niedzieli. Obejrzysz to zrozumiesz o co mi chodzi :)
Napisano
a ja cholera nie oglądam tego wspaniałego serialu i teraz tego zaczynam żałować...no to może uchylicie rąbka tajemnicy co było ciekawego?
Napisano
A czego oczekiwać od serialu science - fiction, bo chyba tylko tak można nazwać przedstawiamny w tym serialu obraz polskiej służby zdrowia:-)
Napisano
A ja mialem przyjemnosc ogladnac ten odcinek i powiem ze sie usmialem...zwlaszcza ze po wybuchu granatu nie bylo sladu,saperzy byli po 2 minutach a w 3 sprawdzili teren oraz ze kolekcjoner ktory wygladal na zlomiarza mial sprzet za 1,2 tys zł.
Oczywiscie jak sie na koncu okazalo on - to kolekcjoner i to porzadny - dzwonil po saperow ale dzieciak glupi rzucil granat :D od tak...z ciekawosci,natret jeden :) :D

pozdro!

Nie pisalem o tym bo uznalem ze nie warto :)
Napisano
dzięki dzięki michal. chyba zacznę odglądać polskie seriale. skoro już było w a dobre.." to już się nie powtórzy. zacznę śledzić odcinki m jak miłość"-może jakiś wątek się pojawi:))
Napisano
...a może w Modzie na sukces":)))

Wątek trwałby przez następne 1148 odcinków i okazaże się, że dziecko było bengalskim zamachowcem walczącym o przyłączenie Polski do Peru, a gość z wykrywką bigamistycznym tranzwestytą cierpiącym na rozdwojenie jaźni spowodowane amnestią w dziecinstwie, które spowodował atakujący niedźwiedź, który zabił jego ojca i zgwałcił matkę.
Ten zaś nie był jego prawdziwym ojcem lecz cyrkowcem akrobatą, który porwał dziecko za pomocą tresowanej małpy, która
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie