Catadero Napisano 12 Maj 2008 Autor Napisano 12 Maj 2008 Powtórka odcinka Na dobre i na złe" pt. NIEWYBUCH". Używają wykrywaczy, szukają... i znajdują. Znowu poszukiwacze przedstawieni w TVP conajmniej tendencyjnie. Sam nie widziałem-będę oglądał DZISIAJ<PONIEDZIAŁEK TVP2 15.40.C.
Łukasz_18 Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Nie warto, mnie rodzinka zawołała na ten odcinek. Taki kit na tym filmie wciskają że śmiałem się przez resztę niedzieli. Obejrzysz to zrozumiesz o co mi chodzi :)
zbyniek Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Mi kolega opowiedział, co tam się dzieje to kabaret można zrobic.
mjut Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 a ja cholera nie oglądam tego wspaniałego serialu i teraz tego zaczynam żałować...no to może uchylicie rąbka tajemnicy co było ciekawego?
danieloff Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 A czego oczekiwać od serialu science - fiction, bo chyba tylko tak można nazwać przedstawiamny w tym serialu obraz polskiej służby zdrowia:-)
michal123456789 Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 A ja mialem przyjemnosc ogladnac ten odcinek i powiem ze sie usmialem...zwlaszcza ze po wybuchu granatu nie bylo sladu,saperzy byli po 2 minutach a w 3 sprawdzili teren oraz ze kolekcjoner ktory wygladal na zlomiarza mial sprzet za 1,2 tys zł. Oczywiscie jak sie na koncu okazalo on - to kolekcjoner i to porzadny - dzwonil po saperow ale dzieciak glupi rzucil granat :D od tak...z ciekawosci,natret jeden :) :D pozdro!Nie pisalem o tym bo uznalem ze nie warto :)
michal123456789 Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Tfu...przyjemność w cudzyslowiu :) Kolego Mjut streszczenie zamiescilem wyzej :)
mjut Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 dzięki dzięki michal. chyba zacznę odglądać polskie seriale. skoro już było w a dobre.." to już się nie powtórzy. zacznę śledzić odcinki m jak miłość"-może jakiś wątek się pojawi:))
karpik Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 ...a może w Modzie na sukces":)))Wątek trwałby przez następne 1148 odcinków i okazaże się, że dziecko było bengalskim zamachowcem walczącym o przyłączenie Polski do Peru, a gość z wykrywką bigamistycznym tranzwestytą cierpiącym na rozdwojenie jaźni spowodowane amnestią w dziecinstwie, które spowodował atakujący niedźwiedź, który zabił jego ojca i zgwałcił matkę.Ten zaś nie był jego prawdziwym ojcem lecz cyrkowcem akrobatą, który porwał dziecko za pomocą tresowanej małpy, która
michal123456789 Napisano 25 Maj 2008 Napisano 25 Maj 2008 Sie uśmiałem Karpik :D Dobre :D Mode u mnie ktos tam oglada wiec czasem zobacze :D jakie to sa bzdury :) pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.