dominik.zd Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Witam! Drodzy koledzy czy wybieracie się dzisiaj gdzieś z wykrywaczem? Bo słyszałem, że dzisiaj jest święto Wniebowstąpienia i nie wypada kopać. Co wy na to?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trzaha Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 ja tam o 13:00 biore wykrywke szpadel i jade w nieznane !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Nie jestem przesądny :Dpzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Jak chcesz to lecisz, jak nie chcesz to nie idziesz. To chyba proste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monte_christo Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Święto było w Czwartek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 W niebowstąpienia? Czyjego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 jak nie bedziesz ruszał niewypałów to nie bedziesz miał niebowstapienia :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Dopiero wróciłem z lasu,wstąpiłem tylko na browar.Było jak w niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Podobno to święto kościelne i nie wypada dzisiaj wykonywać prac tj. kopanie.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Ja swoje najlepsze trafienia mam przeważnie z dni, kiedy wypadają święta kościelne - ale nie bierz przykładu ze mnie, heretyka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 ok, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Nasze kopanie czyli hobby to nie praca.My traktujemy to jak hobby tak samo jak np.wędkarz łowienie ryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ensiferum3, jak kogoś hobby to rąbanie drewna to znaczy że to nie praca, i w niedziele może walic w pieńPS.Ja też tylko kopie w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Kiedyś zapytałem się katechety co jest uznawane za prace a co nie, i odpowiedział mniej więcej tak, że jeśli babcia w niedzielę robi na drutach rękawiczki dla wnuczka to nie jest grzech ale jeśli robi je po to by w poniedziałek sprzedać na targu to grzech :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Zbyniek masz rację.Ciekawe czy ktoś rąbie drzewo dla przyjemności;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Największy grzech jest wtedy, jak nie dasz na tacę - wtedy sprawiasz bozi największą przykrość:-)A jak nie narzucasz się swoją osobą żadnemu bóstwu - one też niczego od Ciebie nie chcą i masz święty spokój, możesz kopać kiedy chcesz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Idz do Koscioła na ranną msze a pózniej na wykopki.Ja tak robie.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 5 Maj 2008 Autor Share Napisano 5 Maj 2008 Tak po prawdzie mówiąc to na mszy nie byłem, ale na wykopki pojechałem. Teraz się z tego nie wyspowiadam...:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 i jakie efekty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 No pokaż co wytargałeś z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Ja myśle ,że Bóg jest miłosierny i to co sprawia nam radośc cieszy i jego. Jeżeli kopiemy bo to kochamy to nie widze problemu ale gdy robimy to by zarobic to lepiej wogóle sie tym nie zajmowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 A ja właśnie w mijającym weekendzie wyciągnąłem najlepsze moje fanty ;] Jakby nie patrzeć, pomogła mi w tym właśnie opatrzność Boża, a w sumie opatrzność NMP :] ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Bóg sprzyja mocniejszym wykrywaczom. I surowo karze kopiących na moich miejscówkach. I zsyła na nich Świety Granat Ręczny z Antiochii i blachę cynkową na głębokości 1,2 metra i kieruje ich cewki na odłamki, na kulki ołowiane i na nic. Ale jest recepta na urok zły - Modlitwa poszukiwacza przed rozłozeniem wykrywacza". Kto przedniejszą wymyśli z tego urok zdjęty będzie:-)Jeżeli uraziłem czyjeś uczucia mistyczne to najuniżeniej przepraszam, ale ten post zawsze wprowadza mnie w podniosły nastrój;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Naprawde smieszne.Macie sobie z czego jaja robic.Zal mi Was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Znalazłem niemiecką puszkę na maskę przeciwgazową trochę pordzewiałą:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.