Yedyny Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 W sumie zastanawialem sie gdzie umiescic to cos, ale skoro dzial ODKRYCIA... Otoz dosc duzo wala sie tego wszedzie, ale ostatnio zaczalem przygladac sie tym porcelanowym reliktom - na 2 z nich odkrylem znakowania, zakladam, ze to znaki firmowe z jakiejs fabryki porcelany.Moze i nie wielkie znalezisko, ale ciekawostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 izolator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 na tym 2 to pruski orzełek jest............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 2. to oczywiście słynny rosenthal, fajne trafienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 A to też jest jakiś izolator? Znalezione przy fundamentach stacji Wurzburg Riese. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 a inne ujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Wymiary: 9,5 cm z przodu i ok 2 cm z boku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 To jest spód od włącznika światła, obrotowego.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Coś na temat http://www.izolatory.republika.pl/indexpl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Oraz tu http://myinsulators.com/hungary/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Piekne kolekcje, szczegolnie te podswietlone! Czego to ludzie nie zbieraja :) Ale dla mnie za duza waga no i ograniczona wielkosc mieszkania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 jak izolatory to i słup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Witam!No i proszę, już myślałem, że tylko ja to zbieram. W załączeniu moja kolekcja, niestety jakiś czas temu się skurczyła (półka nie wytrzymała :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 zbliżenie sygnaturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 D.P.R.K1975W lipcu kolekcja znów się powiększy (o ile ktoś nie wyzbierał tego - ostatnio szukałem tam z 10 lat temu). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.