tomek64 Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 godzię temu w lesie kolo domu - ołowiany pocisk kal. 7 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Suuuuuuuper fancior...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Zazdroszczę!!!! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Fajny-też bym połaził ale w robocie trzeba posiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Szkoda że u mnie takich niema.Miałeś dużo szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 wiem, że to nie Tygrys Królewski, ale zawsze coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Jeśli to jedyne znalezisko z tego lasu polecam zmienić las... Nie jestem zwolennikiem gaszenia entuzjastów ale sa pewne granice. Łatwiej coś znaleźć gdy człowiek po wykopaniu wystrzelonego pocisku nie wpada w samouwielbienie tylko stara się znaleźć lepsze rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 To z wyjścia w zeszłym miesiącu... Wystarczy trochę ruszyć głową pogapić się w mapy, pogadać z ludźmi, czy zerknąc do książek (ponoć nie boli) i w najbidniejszym razie wyciągniesz takie fanty ale może być znacznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ...lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Czego życzę Tobie z całego serca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY79 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 witam R51dłużej Ciebie obserwuje ie zrozum mnie źle" i widze że jesteś zorientowany w tematach i troche popracowałeś w tym zakresiejeżeli moge poprosić Ciebie o kontakt na gg 7550821 to będę bardzo wdzięczny mam kilka pytańpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 R51" ładnie natrzepałeś tych listków" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Obóz RADosny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 czy ja tam widze okragla blaszke ? czyzby vs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Owszem blachy z bardzo RADosnego obozu, którego nikt nie trezpał zanim nie pojawiłem się tam ja... Ale może nie zaśmiecajamy tutaj Tomkowi64 tematu. O tym obozie kiedyś napiszę na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 nie wiem dlaczego atakujecie kolegę...pewnie z zazdrości.Fant rzadki i przedni -a kształt idealnie nadaje się zeby ów fant sobie w d... wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 nie wiedziałem, że jeden pocisk wywoła taką burzę na forum...to jak pocisk wystrzelony w Sarajewie w 1914 roku...Może i nie miałem sie czym pochwalić, ale:1. zamieściłem to w wątku nasze odkrycia,bo go odkryłem :) 2. dotychczas kopałem przeważnie łuski od mauzerów a to mój pierwszy taki mały ołowiany pocisk3.chodzę z nową wykrywką od 2 miesięcy, więc każdy wykopek militarny mnie cieszy4. znalazłem to w lesie koło domu, gdzie jeszcze nie szukałam i to w ciągu 10 minut. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Wyluzuj Tomek ostatnio złośliwości na forum to standard dla Ciebie to jest fancior i gitara a dla innych śmieć i taką opinię wyrazili.Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 i nie myśl że wszyscy trafiają takie miejsca jak ukazał kol.R51, czasem takie miejscówki wypracowuje się miesiącami i latami.. Nie każdy teren też obfituje w takie fanty.Ukierunkowując Ciebie - jeżeli trafiałeś łuski w okolicy - szukaj dobrze, a znajdziesz więcej.Zawsze są przynajmniej łuski i guziki, tego nie da się wyzbierac.Darz Dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 a pewnie, że się nie przejmuję, poniewaz cieszy mnie sama radość odkrywania, wykopywania i identyfikowania. I zmienię poletko.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 a lepszy rydz niz nic... tomek założył ten post to i on decyduje co chce w nim pokazać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.