kazan Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Aż 63 lata przeleżała w ziemi ino pod papą . zapewne poświęcę jej jeszcze duuużo czasu i pracy . Posiada mechanizm podnoszenia lufy oraz kierowania na boki. W przeszłości była na ...kapiszony. Bedzie piękna jak już trafi na półkę, prawda?ps.Przepraszam za ten trochę zartowny tytuł postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 no piekna ta armata ! juz niemoge sie doczekac kiedy zobacze ja na realu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie no Panie, toż to piękne znalezisko!!!Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazan Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Dzięki za uznanie, dzięki.Niestety , ze starej farby nic nie ostanie- odłazi - ale jak skończę odnawiać , nie omieszkam się pochwalić jak mi poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Wiesz, zamek zaspawać, lufę przewiercić i zakołkować, iglicę ściąć, żebyś nie mógł z niej strzelić a i tak nie będziesz miał pewności co przyniesie nowy dzień...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AK77 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Tylka jaką elektrodą będzie musiał spawać, aby mu sie to udało. No i wiertło także jakies od liliputów. A potem i tak 3 lata w zawiasach i nocka na dołku .Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ładna :) gratuluję, a swoją drogą przypomina mi ona angielską armatę z okresu Wielkiej Wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Kolego czym ją do domu holowałeś:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 powazni panowie z pałką u boku odwiedza za to!! achtung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Aaaa strzela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 ja na plazy znalazlem unimoga - koparke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.