Skocz do zawartości

Roadrunner & Darek419 (2008)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 463
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No wreszcie Paweł :) zawitałeś do naszego klanu" :)
W sobotę 26 lipca pierwszy wyskok-mam nadzieje że będziesz :)
Trafienia spoko cieszą człowieka takie rzeczy jak się trafi.
Pozdrawiam!
Napisano
Dzieki Darku ;)
W sobote cos wykopiemy :)
Do Maniek7_2006 i 8total4 - zgadza się miejscóweczka bardzo fajna. Doskonale widać gdzie haubice staly :) ale chyba ktoś już zobaczyl to wcześniej :(
Pozdro!
Napisano

...a teraz najciekawsze. Wychodze sobie w piękny niedzielny poranek po dzeszczowej nocy, zatrzymuje się na podwórku, w miejscu gdzie spływała woda, tuż przed moimi oczyma ukazuje sie take cudo...i to bez wykrywki:)Natura też lubi pomagać To ta z prawej a z lewej szeląg Jana Kazimierza - to był ciekawy weekend.

Napisano

Teraz coś nowego! Jeden z owoców wspólnego wyjazdu z Darkiek419 i Roadrunner'em. Luski lotnicze kaliber 23mm. Razem mieliśmy ich 5.

Napisano

Z bardziej interesujących jest jeszcze coś takiego...to chyba rodzaj pobijaka. Miedziane, a w środku było drewno. Może ktoś wie coś więcej o tym przedmiocie?

Napisano
feld ale to jest znacznie większe. Jak widać z załączonej skali to ma około 140mm długości i około 30mm średnicy. Orzełek PRL ale wczesny ;)
Napisano
Uuu Panowie widzę, że się nie poddajecie. Ja bym się ostatnio udusił w lesie, więc na razie dałem sobie spokój.
Duże łuski to ВЯ-23 (WJa-23) z Iła. Strzelone czy nie??
Springfield zidentyfikowany, łuska od pistoletu to gruba pepeszka czyli 9 od Parabellki.
Polte Armaturen, Niemcy, 1934.
Reszta nie moje:)))
Pozdrawiam i darz dół.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie