3Pawel3 Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Dzięki!Sygnet raczej nie jest srebrny - na moje oko - jest dość lekki i wizualnie bardziej na alu wygląda ale kto wie. Nie ma żadnych bić, napisów itp.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Kurica :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 I takie tam drobiazgi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 No to teraz moje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Piękny dziś był dzień na zakończenie sezonu 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 20gr 1923r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 A tak na prawdę wyskoczyły trzy ptaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Dwa Darkowi i jeden mi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 No i rodzinka w komplecie parę chwil po wykopaniu :)Poczekamy jeszcze na fotki Pawła i zamykamy wątek 2008 :)Paweł Twoja kolej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Danielu mówiłeś że ta moja to wersja moskiewska czyli ta na fotce obok będzie lubelska?Czyli różnią się ilością piórek nad ogonem:-moskiewska 3-lubelska 4 i jest bita na mniej dokładnej matrycy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Zapomniałem dodać że ptaszek wyżej jest ściągnięty z jakiegoś tematu od kolegi Łodzianie i nie jest mojego autorstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Roadrunner - gratulacje dla Waszej Ekipy, nie ma jak zakończenie sezonu..!!pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Maciek, wszystkie Wasze 3 kuriczki są moskiewskie", lubelska tak najogólniej rzecz biorąc nie miała wyodrębnionego rzuszka" i miała płaskie wąsy do mocowania (moskiewska drut o okrągłym przekroju). Gratuluję udanej końcówki sezonu, wspaniałe trafienia, niezłą miejscówkę znaleźliście, sprawdźcie tam jeszcze - może jeszcze jakaś kuriczka została i smutno jej teraz samej:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Witam!Ładnie ładnie! Szczere gratulacje!Ta ostatnia kurica to o ile dobrze teraz kojarzę wczesna sztanca. Na pewno b.rzadka wersja.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Witam,Rzeczywiście ostatnia ta bez nóżek różni się od pozostałych.Jest wykonana z innej blachy i jest po prostu dużo lżejsza i cieńsza.Pozdro Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 No fajne te ptaszki:)))Lepsza kurica w garści...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Mówię o tej: 2008-12-07 23:21:46Tamte to dość popularne moskwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Witam!Piękne ptaszki :) ten trzeci pewnie był dla mnie gdybym pojechał ;)Ja byłem na chwile na monetkach. To sobotnio-niedzielny połów. 3 boratynki i reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 ...auguścik 1755 stan pozostawia wiele do zyczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Fajnie zachowany SAP 1784 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 ...może nic ciekawego ale mi sie podobają 2 kopiejszki 1896 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Teraz naj ciekawsze :)http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=644859#748890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 ...coś militarnego też było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Jeszcze taka ozdoba, broszka czy coś takiego. Już chyba gdzieś coś podobnego widziałem tylko kamyki powypadały i pogięte było.Maciek nie zamykaj wątku ;) ja jeszcze na pewno się gdzieś wybiore w tym roku.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.