3Pawel3 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Wiem, że Maciek już wtorkowe fanty zarzucił, ale ja jeszcze weekendowe mam :). Nic specjalnego, ale się nachodzilem i widzialem, że ktoś wyciągał... troche dołków zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Była też taka monetka, z lasu. Bardzo ładnie zachowana :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 26.10.2008Próbowałem go skompletować, ale się nie udało :( Po identyfikacji to wz 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Jeszcze taka fajna dziewiątka i groszek jeszcze był z ciekawszych. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 1-2 listopada (Wągrowiec WKLP)Pierwszy w rzyciu i jak bardzo ucieszył!Wrzuciłem go na id:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=643115#729037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Oj sorki za to z" w słowie życiu :(A taka blaszka z taka scenką do czego mogła służyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Feniś 1938 i 2 razy boratini :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Rewersy-ładny ptaszor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 i na browarka 3.10 peelenów też się znalazło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 I reszta pierdółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 Zapomniałem podziękować Gniewkosowi za wspólne wyjście :)-chwal się stary swoimi znajdkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Witam!To ja powinienem dziękować:) było to moje pierwsze wyjście z wykrywką, według mnie udane w 100%:) nie było by możliwe gdybyś nie użyczył mi swojej wykrywki za co ci bardzo dziękuję!Ok a teraz to co wpadło mi w ręce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Jakieś ozdoby lub resztki okuć od mebli, kółko, jakby od płaszcza lub pasa po oczyszczeniu widać z drugiej strony materiał jakby skóra, oraz żołnierzyk, bez głowy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Guzik i klamerka od paska, może jakiegoś plecaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Grosze współczesne, dwie boratynki, oraz 2 grosze z 1923 roku.Kulka no właśnie od czego?? jej średnica to 15mm!Jeszcze raz wielkie dzięki! pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 kółko to okucie od carskiej pałatki.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Kulka od szrapnela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Wstawiam drugą stronę kółka, aby się upewnić czy to na pewno carskie, a co z kulką od czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 kolko na 100% okucie od palatki.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Kulka szrapnelowa mase ich wylazi na polach niestety ;\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 Drugi wyskok na pola WKLP i pierwszy prusaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 Monetki tez były-a niech mi ktoś powie dokładnie co to za monetka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 i rewersik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 i jeszcze 2 fenisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 6 Listopad 2008 Autor Share Napisano 6 Listopad 2008 Super stan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.