Folkersam Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 http://img216.imageshack.us/my.php?image=plakatostatecznynn9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Może ktoś wie coś więcej na temat tej imprezy ?? pozdrawiem Lang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 No to bingo panowie,Leśna Polana"to idealne miejsce na taką impreze,byłem tam ale na motocyklowych,rewelacja,dogodny dojazd,idealne położenie w lesie,pole namiotowe lub domki no i organizatorzy widać też nie z pierwszej łapanki tylko konkret więc patrząc tak na sprawę to polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 gdzie zgloszenia? moze Rybnik cos przygotuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storm007 Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 BART25, tylko ciekawe czy wlasciciel osrodka jest przygotowany na zryty trawnik i to jeszcze bardziej jak po pamietnych imprezach motocyklowych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 W sprawie pikniku możecie pisać na mail'a Żorskiej Grupy Operacyjnej:http://zorskagrupaoperacyjna.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Nareszcie troszkę zieleni :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 I to w duuuużej dawce:-) Tu strona ośrodka,gdzie będzie impreza:http://www.lesnapolana.com.pl/index1.php?id=o_nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam Kurt jak będziecie z ekipą to może uda się skręcić coś lepszego niż w Żorach...jakaś mała fabuła...:) Fajnie by było znowu razem pobiegać i nagrać coś mojącego ręce i nogi.pozado Lang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Też mam taką nadzieję jak tylko orły się skrzykną :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 WitamWiadomo jakie grupy się zapowiedziały ? Co najmniej 3 ludzi (jak nie więcej ;D ) deklaruje Grupa Rekonstrukcji Historycznej Kampfgruppe Schlesien.pozdrawiam Lang [proszę nie wstawiać stopek - admin]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 23:56 14-04-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Jeśli chodzi o pojazdy Żorska Grupa Operacyjna będzie na 100% - a przedstawiciele innych okolicznych grup militarnych zjawią sie napewno:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Bardzo proszę o kontakt grupę Screaming Eagles z Cieszyna. Mój mail w nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsięstwoCieszyńskie Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Witam, pojawi się kilka osób z SHR Śląsk Cieszyński" w tym jeden z najwredniejszych czyli pies łańcuchowy,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Tak nasi koledzy z Czech reklamowali piknik na Czeskim Motorshow w zeszłą niedzielę:http://img232.imageshack.us/img232/2180/041cl4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Małe pytanko mam : w który dzień będzie najlepiej się tam wybrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 Jako widz-myślę ,że w sobotę:-)jako uczestnik-środa,czwartek lub piątek:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 No przyznam że fajnie było ale żeby hamburger kosztował 5 zł (!) i to malutki, ja rozumiem że na takich imprezach jest to drogie jak wszędzie ale bez przesady.Jeszcze jedna uwaga między polaną gdzie jęździły ciężarówki a grupami rekonstrukcyjnymi powinna być taśma oddzielająca bo nie którzyto prawie pod ciężarówkę wleźli.A poza tym było bardzo fajnie.Pozdrowienia dla grupy kampf schlesien" (chyba dobrze napisałem) i dla wszystkich innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Witam Na początku serdecznie chciałem pozdrowić wszystkich uczestników tego małego zlotu a szczególnie świetnego organizatora. A więc jedzenie było dobre, spanie wygodne a przede wszystkim dobra zabawa. Lokalizacja zlotu bardzo udana (trochę daleko do sklepu ale to się dało wytrzymać). Polecam tą imprezę na przyszłość.pozdrawiam Dawid Długi (Lang)GRH Kampfgruppe Schlesien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 W imieniu Żorskiej Grupy Operacyjnej chciałem podziękować wszystkim uczestnikom, ktorzy wzięli udział w imprezie!!!!Do zobaczenia na następnych manewrach:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 11 Maj 2008 Autor Share Napisano 11 Maj 2008 http://picasaweb.google.pl/Folkersam/IPiknikMilitarnySzymocice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
101Hunter Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Wielkie podziękowania dla organizatorów zasyła 101 Screaming eagles z Zabrza czyli grupa Bunker eXplorers było super mamy nadzieję że za rok znowu się spotkamy w Szymocicach.Pozdrawiam Hunter CURRAHEE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BENNETT_101 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Potwierdzam , Piknik bardzo udany , oklaski dla organizatorów. Było mi bardzo miło przyjechać i spędzić miło czas. Nagrałem parę filmików tylko trzeba zmontować. Pozdrawiam wszystkich , wasz operator kamery :)screaming eagles 101 Zabrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QLIG Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Ja też dziękuję wszytskim za miło spędzony czas. Żorskiej Grupire Operacyjnej" za ponowne przygarnięcie mnie pod swoje skrzydła, Romanowi za użyczenie Diegtariewa do inscenizacji bitwy, Niemcom" za zabicie mnie w bitwie :) oraz wszystkim pozostałym.Fotorelacja z portalu Racibórz.com.plhttp://www.raciborz.com.pl/fotorelacja472.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BENNETT_101 Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 A tu podaje linka do naszego wspólnego dzieła z chłopakami , może nie jest to rewelacja ale to mój debiut reżyserski :) http://pl.youtube.com/watch?v=LvwjbafxmCk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.