herbstnebel Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Owszem, Woytas przecież notorycznie dopisuje swoje Panowie, spokój!!!!tylko kto go słucha wtedy tak naprawdę :>??? w końcu się zdenerwował, poleciały 2 karteczki i mamy ten temat ;]Traktujmy więc moderację poważniej a będzie dobrze.
Hitboy64 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 cóż... ja też pisze panowie bo to czasami działa jak kubeł zimnej wody, wtedy, jeśli kłócą się osoby spokojne, to najczęściej kłótnia ustaje, jednak nie zawsze to pomaga, ale próbujemy też takich działań, bo jeśli można powstrzymać kłótnię słowami to dlaczego nie?poza tym o WIELU naszych działaniach nie wiecie, a to dlatego że najlepiej jest kogoś upomnieć po cichu, ostrzeżeniem, bo to przynosi lepsze efekty niż wypominanie przy wszystkich na forum.moderatorzy mają wgląd na wszystkie ostrzeżenia i kartki każdego użytkownika i jeszcze nigdy nie było tak, że ktoś dostał kartkę bez wcześniejszego upomnienia, no chyba, że nałożyło się na siebie kilka spraw to wtedy osobnik dostaje karteczkę. Ja zbanowałem 2 osoby (z czego jedną BARDZO sławną :D), dałem ok 8 karteczek ale ok 30 ostrzeżeń ale też kilka razy uspokajałem ludzi na forum.Każdy z nas ma swój dział, ale jeśli się nudzi to zagląda do innych i jeśli tam coś jest nie tak to zazwyczaj pisze do odpowiedniej osoby i właściciel działu się tym zajmuje, jednak czasami jest tak, że integrujemy w wątki na innych działach, jest to jednak bardzo rzadko.i mam nadzieję, że skoro my was upominamy po cichu to wy wasze pretensje do nas też będziecie kierować na maila a nie krzyczeć na forum.Pozdro Hitboy64
longwood Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 moze po prostu usuwac nieladne wypowiedzi a kartkowac w ostatecznosci.A posty i watki choc troche polityczne wywalac od razu.gawiedz szybko zczai ze nie ma sensu takowych zakladac
bruner0 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 No dobra pogadaliście sobie ????? :)))To może coś na temat tego guzika, czy ktoś trafił podobny ??Jestem ciekaw czy ktoś posiada tak owy w swojej kolekcji?Czy ten z fotki Pomsego jest jedynym znanym egzemplarzem ?
martian. Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Coby nie dostać od razu sucharka spytam gdzie i kiedy te służby mogły na terenie Polski pogubić te rarytaski. Nie wiem, ale w jakimś filmie chyba było coś o tej formacji. Kojarzę coś przez mgłę kolory uniformów. Sorry, ale wtrącę trzy gr ostatnio zauważyłem, że parę osób które piszą w ematyce co tam panie w polityce" tak usilnie chce jej usunięcia. Dzisiejsza polityka i nasze podejście do pewnych spraw niedługo będzie historią tak jak np stan wojenny". Jak zauważyłem niektóre wątki budzą jeszcze większe emocje Popieram adminów w karaniu i wsio ryba kogo, każdego kto nie umie dyskutować nie obrażając innych (choć gwoli sprawiedliwości też mógłbym już zarobić) To forum ma swój klimat i charakter.PsAle może mi się zbiera i też awansuję:)))Pozdrawiam
Hitboy64 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 longwood chodziło mi o usuwanie kłótni itd, a co do historii to o czym mają gadać w historii współczesnej jak nie o tym co się teraz dzieje? :Dto jest kreska :P pod nią już wątek wraca na właściwy temat czyli Historia pewnego guzika" :D____________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.