Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja również dołączam się do życzeń: dużo zdrowia, cierpliwości i szczęścia.
Pozdrawiam
Mariusz
PS. Wkrótce roześlę maile z newsami.
  • Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dużo spokoju i odpoczynku. Obżarstwa też. W terenie się zrzuci :) Ja niestety przetrzymam kilogramy do wakacji, chociaż pewnie w trakcie sesji nic z tych zapasów nie zostanie.
Może uda nam się spotkać zaraz po Świętach?
Pozdr. Piotrek
Napisano
No cóż. Ja już w piątek wracam na uniwerek. Do końca czerwca raczej nie piszę się na wypady w teren do lipca. Ale jakieś spotkanie przy piwku-czemu nie.
Napisano
Cześć,
Szkoda, to chyba ja z J. tylko będę. Nie mogę się skonatktować z Lucą. Poczta wraca, bo konto jest przepełnione.
Jeżeli chodzi o tą sobotę, to przepraszam, że się tak wyrwałem, ale dałem znać jak tylko J. do mnie zadzwonił.

Mariusz
Napisano
Mariusz, faktycznie poczta mi się coś rypie :| A przepełniona nie jest :( Jesli byscie jakiegoś maila do mnie słali to poproszę na festungkolberg@interia.pl .No ja na sobotę i niedzielę się wybieram do Kołobrzegu. Coś na stronkę chce powygrzebywać.
Pozdrawiam !!!
Napisano
Mariusz szkoda ze tak wypadło ale jestem w sobote w pracy a od przyszłego tygodnia bede miał czas tylko w soboty i niedziele wiec wszystko co w tygodniu to u mnie odpada:-(
Napisano
Cześć,
Omi nie ma sprawy. I tak diametralna większość naszych spotkań odbywa się w weekendy.
Jeżeli mógłbym jednak o coś prosić, to apel do wszystkich członków grupy: Panowie, więcej zaangażowania, aby newsy mailem nie wychodziły tylko ode mnie. Na razie ciężko mi zjednywać nam sympatyków i sponsorów, planować wyjazdy, udzielać się w Locie. Czasami chciałbym poprostu czekać na hasło wyjazdy, aby ktoś zaproponował i zorganizował wszystko.
Będę się teraz starał znaleźć jakieś materiały do prezentacji. Omi czy coś z Lucą już zaczęliście? Bo kiedy zrobimy prezentację, czas się będzie wziąść za naszą stronę i stronę LOT-u.
Póki co J. jest już w za Piotrkowem, tak, że koło 10.00 będzie u mnie, a potem we ....dwójkę i dziemy na lokalizację.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Cześć,
Panowie, co tu taka cisza. Co się u was dzieje?
Uprzedzając ewentualną propozycję wyjazdu - sobota i niedziela u mnie odpada i na ewentualny wypad będziecie musieli jechać bezemnie. Jadę na wesele.
Zastanawiam się co się dzieje. Im wyżej słonko na niebie (i więcej hałasu powinno być na forum), tym większa cisza. Czyżby jeszcze (a może już")sen zimowy ;).

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Witam jestem były granat dawno mnie tu nie było ,nie miałem mozliwości dostepu do internetu przez 3 miesiące widze że u sie dużo zmieniło .ZApraszam wszystkich na zlot do Odolanowa w dniach 21 -23 maja W czasie imprezy m.in:
- pokazy grup rekonstrukcyjnych
-parada pojazdów ulicami Odolanowa
-duza katownia dla sprzetu terenowego i cięzkiego
-rajd pojazdow terenowych (ok 30 km)
-liczne konkursy z nagrodami
-giełda militariów
-możliwa bitwa z udziałem grup rekonstrukcyjnych
zapraszam!!!!!!!

Napisano
Witam

Panowie na Boga !!!!!!!!!
zasypujcie po sobie dołki
(byłem wczoraj w B.)

Miłego dnia
Napisano
Mogę zagwarantować, że te dołki, które wykopaliśmy...zasypaliśmy. Staramy się bardzo tego przestrzegać.
Teren jest znany więc może ktoś inny tam buszował.

Wkrótce następne newsy. BARDZO WAŻNE.

Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
no niestety klapa zły namiar:-( ale mam jeszcze jeden moze w piatek do południa pojade sprawdzic
ps.wszystkie dołki zasypujemy a jesli ktos tego nie robi to zasypac go zywcem :-)
Napisano
Cześć!!
Jeżeli uraziłem to PRZEPRASZAM
Mam pytanie ta studzienka na
zdjęciu to ta z B.?
Kiedyś to oglądałem ale to było dawnoooo temu,
i szczerze to nawet nie wiem jak tam trafić .
Wiem na pewno że jest ona powiązana z innym
obiektem w tym rejonie (na 100 %).
Jeżeli to nie tajemnica moglibyście mnie nakierować
jak tam trafić?(do tej studzienki)z tego co pamiętam
to jest tam gdzieś na końcu po lewo.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie