Skocz do zawartości

GRUPA KALISKO-OSTROWSKA cz.III

omi30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
widze ze ciezko myslisz i nie dostrzegasz ironi w mojej wypowiedzi- trudno
widzialem te smieci jak je okreslasz i bardzo zazdroszcze tym smieciazom
  • Odpowiedzi 455
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja cięzko myślę a Ty mój drogi walisz ogromne byki i to nie tylko ortograficzne, ale i stylistyczne, co do tych śmieci to wcale sie ich nie czepiam, jak mogę to czynić skoro nawet ich nie widziałem????????? Zasugerowałem tylko, że w dworach często tak robiono iż śmieci lokowano w okolicznych lasach lub na polach.
Przepraszam jeżeli uraziłem nie miałem takiego zamiaru,tak tylko chciałem pogadać.
Napisano
jak w ta ostania niedziele to ja jade z checia
omi 30 znalazłem korek do butelki po piwie z Ostrowa
ciekawe ma napisy
napisy z najduja się w gwiażdzie dawidA
a w srodku R.Krubski
i pod spodem:
Krempa-Ostrow
Napisano
Mam wolne jedno miejsce w samochodzie na niedzielny wyjazd na rekonstrukcjie bitwy nad Bzurą 18 wrzesnia jeśli jest ktoś chetny można się zgłosić do mnie;)
Dożuci sie grosz do paliwa ...........
Napisano
Mieszkam w Błaszkach(30 km od Kalisza w stronę Sieradza).Mam podobne zainteresowania.Czy mogę dołączyć do grupy?
Pozdrawiam wszystkich.
Napisano
Witam,
Ja też będę miał miejsce w samochodzie.
Witam również nową osobę. Zapraszamy do grupy. Obserwuj post. Jak będzie spotkanie odezwij się, bo będziemy sie umawiać całością grupy.
Pozdrawiam
Mariusz
Aha. Dokumenty wróciły (znowu) ze sądu. Potrzebuję mailem wasze adresy zamieszkania.
Napisano
Mariusz,dziękuję za przyjęcie do grupy.Mam nadzieję,że inni też wyrażą zgodę.Również jadę w niedzielę nad Bzurę oraz 24 września na zlot do Torunia organizowany przez Adama Fischera(Oblicza Historii).Na zlot będę mógł kogoś zabrać.Będą 3 wolne miejsca w samochodzie.Szczegółowy plan zlotu na stronie [reklama]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie