Mariusz Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Cześć,Jest dobrze. Prawdopodobnie dostaniemy zgodę na wyciąganie. Dziś rozmawialiśmy z Panią konserwator.Sprawa pojawiła sie też na głównym forum. No cóż media nie śpią, choć martwi mnie brak reakcji ze strony redakcji Odkrywcy.PozdrawiamMariusz
rapi Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Mariusz lub Omi kto mi pomoże dać na czołówke strony odkrywcy zdjęcia ze zlotu w Odolanowie mam je w domu co robić dalej bo już nie wiem ??????? Może wy coś zdziałacieAHA czy jest możliwośc podłaczenia się pod wasze stowarzyszenie dwóch grup rekonstrukcji ( w planach) ???????POZDRAWIAM
Mariusz Napisano 24 Maj 2004 Napisano 24 Maj 2004 Niestety nie mogę ci pomóc, bo nie mam kontaktu z redakcją. Co do przystąpienia, to nie chciałbym się teraz wypowiadać za zarząd. Pożyjemy - zobaczymy.Mariusz
omi30 Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 Mariusz daj znac cos na naszym forum a nie tylko głównym
Mariusz Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Cześć,Jak widziałeś temat wzbudził spore zainteresowanie, wieć trzeba na bieżącą informować ogół. Wynik wojny" (jak to gazety nazwały) znasz. W poniedziałek odbieramy zezwolenie. Musimy jeszcze dogadać kiedy możemy wyciągać, bo nie chcielibyśmy w średku tygodnia, lecz w weekend. A tak w ogóle to zapraszamy do Kalisza, bo jak na razie, to Kalisz działa, a Ostrów pyta Jak tam?" :))))).Pogoda się robi piękna więc może weekend. Musimy też ustalić szczegóły tychniczne, a jeżeli chcecie pomóc, to musimy uzgodnić co kto ma robić.Wiadomo, że ludzie pana D. chcąc nas udupić będą na miejscu próbowali się do czegoś doczepić. Więc od strony formalnej i technicznej musi być zrobione wszystko perfekcyjnie.PozdrawiamMariusz
KaktuS Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 Do rapi - ja pomogę - mam duże konto - nawet bluzgi się mieszczą tak że spoko pisz na priv w czym problem. KaktuS
omi30 Napisano 27 Maj 2004 Autor Napisano 27 Maj 2004 Mariuszu Ostrów jest troszke zapracowany i niestety nie ma czasu w tygodniu dzisiaj dzwonił do mnie Kowal spotkanie w sobote w Kaliszu musimy ustalic tylko gdzie i o której
Mariusz Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Cześć,Może w sobotę o 18.00? Podjedziemy nad rzekę i zrobimy odprawę.Uzgodnij z Kaktusem i Lucą i daj znać czy wam pasuje.My, tzn. ja, Ty, Kaktus i Luca spotkalibyśmy się pod Polo i podjedziemy wszyscy nad rzekę. Tam umówimy się z resztą.PozdrawiamMariusz
KaktuS Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Witam. Ja się nie wyrobię chyba że na 2 w nacy - jadę do Turku dogrywać szczegóły http://www.willysmb.pl/index.html4zlot.html .KaktuS.
rapi Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 Mariusz kto to jest pan D. ???????? i co chce wam popsuc?????? Ja moge pomuc tylko nie wiem w czym może popilnować:) jak chcesz pomcy to zadzwoń pod nr 0603 177932 Aha kto by chciał jechac do Darłowa są dwa wolne miejsca ???????
Mariusz Napisano 1 Czerwiec 2004 Napisano 1 Czerwiec 2004 Rapi - czytaj na głównym forum pos Transporter".PozdrawiamMariusz
omi30 Napisano 3 Czerwiec 2004 Autor Napisano 3 Czerwiec 2004 hej ludziska czy wszyscy przezuciliscie sie na forum główne ? Mariusz spotkanie w w sobote czy w niedziele
Mariusz Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Cześć,W sobotę będzie wyjazd do Skarżyska. Piszesz się? Zadzwoń jeszcze do Lucy czy byłby chętny.PozdrawiamMariusz
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Będziecie w sobotę w Skarżysku? O której? Mogę wpaść i zobaczyć słynną grupę Kalisz-Ostrów. A jak chcecie to mam jeszcze kółka do Sd.Kfz.250 na zbycie :))))pzdrbjar_1
Mariusz Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Jeszcze nie wiemy. Musimy się zgadać. Ale damy znać.PozdrawiamMariusz
bjar_1 Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Spoko ,jakby coś to dajcie znać na mailapzdrbjar_1
Dykta Napisano 8 Czerwiec 2004 Napisano 8 Czerwiec 2004 Rapi, co ze zdjęciami z Odolanowa? Kiedy pojawią się w galerii Odkrywcy?Pozdr.Piotrek
rapi Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 dykta mam jusch foty ale nie wiem z kim gadac może pomożesz ?????????????/Nara aha znalazłem fajne miejsce na wykopki same okopy i stanowika strzeleckiew pobliżu krotoszyna no i co robimy z resztkami v1?????????
Dykta Napisano 9 Czerwiec 2004 Napisano 9 Czerwiec 2004 Na stronie głównej na dole po lewej stronie jest:Statusnapisz do administratoraEwentualnie możesz znaleść jakiś post Bociana i po zalogowaniu się wysłać mu maila i zaproponować wstawienie zdjęć do galerii.Jak masz jakieś ciekawe fotki motocykli (Gnome Rhone, BMW R12, DKW NZ350-1, NSU 350 OSL, Sokół 600) to wyślij mi na priv.pitus116@wp.plPozdr.
rapi Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 robimy cos w najblizszym czasie??????? moze jakies rycie ??? mam fajne miejsce gdzie upadłaa rakieta v1
Dykta Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 No, ja to dopiero po 5 lipca :(A co z tymi fotkami do galerii?Pozdr.
Leśniczy:-) Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Biegając ostatnio z piszczałką po lesie(jednym z wielu w okolicach Kalisza)nie znalazłem zupełnie nic :-))))))))ale za to dokonałem ciekawego odkrycia tu i tam napotkać można jakieś betonowe pozostałości.Tak na pierwszy rzut oka wyglada to na pozostałości schronów, niestety rozmawiając z okolicznymi mieszkańcami nie potrafili mi odpowiedzieć co to jest ?????????? jak również skąd w lesie wzięło się tyle górek" skoro teren wokół lasu jest całkiem płaski???????????Oj ciekawy ten nasz Kalisz, coraz ciekawszy :-))))))))))Popzdrawiam
Jacuś Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Coś kiedyś o tych twoich górkach"słyszałem jeden facet powiedział o same się nie zrobiły" ale nicwięcej nie wiedział co do tych etonów"trzeba zrobić zdjęcia może sie ktoś kapnieco to za dzieło.W jednym z nich zatopiony jest jakiś fant, ale ostatniooglądałem to mając jakieś 6 lat :-)))skocze w sobotę i zrobie parę zdjęći wrzucę na forum.(cholera przez te twoje górki nie bede znowu mógł spać mnie one wyglądaja bardziej na miejsce pochówku scytów niż na coś z 2 wojny.)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.