hanuszczak Napisano 16 Marzec 2008 Autor Share Napisano 16 Marzec 2008 Witam!Czy ktoś posiada tą replike??http://allegro.pl/item329721540_mp40_stylizowany_na_wykop.htmlczy to jest z metalu??Magazynek sie wyciąga??Kruszy się rdzą czy czyms?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 To jest odpustowy Mp-40 Double Eagle sam nie wiem czym oklejony. Materiał z jakiego wykonano tą zabawkę to ABS.Co do magazynka, to zależy jak sprzedawca oklejał tą dzą" :)Pozdrawiam Mauser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 16 Marzec 2008 Autor Share Napisano 16 Marzec 2008 watpie czy plastik bo da sie przeładowac i do magazynka da sie włozyc łuske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 To nie jest replika, tylko plastikowe (na 100%, a nawet na 101) g...o z bardzo daleka przypominajace MP40. Oblepiony jakimś brazowym syfem nie wiadomo po co i na co. A z magazynkiem to tak jak kolega Mauser pisał - zależy jak skutecznie poklejony.Plastikowe pistolety z kiosku też da sie przeładować. A jak byś chciał, to ja ci mogę do takiego załadować nawet amunicję 50BMG, to tylko kwestia siły.Ogólnie: szajs dla frajerów co nie mają co z pieniędzmi zrobić.Jka chcesz replike MP40, to zobaczhttp://allegro.pl/item327546872_mp_40_schmeisser_320_fps_metal_bakielitowy_.htmlJest różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 16 Marzec 2008 Autor Share Napisano 16 Marzec 2008 jest ale kasy nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Ale to jest AEG, to samo tyle ze sprezynowiec chyba z 200zl kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 To nie trać na pierdoły tego typu tylko trochę poodkładaj i kup porządnego Empisza. A jak by ci się udało uzbierać więcej i zależało by ci na maksymalnym realiźmie, to zobacz tutaj:http://www.modelguns-worldwide.com/smgs.htmTo już są prawdziwe cuda :) niestety ceny zaporowe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Na początek proponuje replikę firmy Agm kawał dobrego żelastwa i można połączyć przyjemne z pożytecznym.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 trooper, na jakiej zasadzie strzelaja te cudaki?to na zwykle slepaki jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 boże przenajświętszy w niebie..... i ktoś za takie gówno dał 50 zeta?! na odpuście to z 15 zeta kosztuje + farba mająca imitować rdze, nie wiem może 8 zeta??? przebitka wspaniała... ogowie marketingu".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Te zabawki od marushina strzelają czymś trochę podobnym do amunicji izbowej. W artapę naboju wkłada się taki trochę wiekszy kapiszon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 kiedyś kupiłem moim chłopakom takie empiki -sprzedawca - dorzucił im woreczek kulek barwiących na czerwono po uderzeniu o coś twardego - gnojki zapakowali to do magazynków i wyszli z mieszkania -jak wyszedłem po chwili to myślałem że zawału dostane - nowe elewacje dookoła chałupy były na czerwono i tak sie zakończyła ich znajomość z emikami :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 to zwykly plastik na kulki.Calosc za 15-19 zl.W necie bylo tego na peczki.W tych plastikowych MP40 podstawa pod muszke ma przeswit...o innych roznicach nie wspominajc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.