ColdDemons Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Spróbuj łapówki!!! Raz też spotkałem niemiłego rolnika, następnym razem poszedłem do niego z czteropakiem to później sam mnie szukał i moniaki znalezione na polu przynosił ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Ładny stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 odznaka dresika;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Hehe, dobry pomysł tylko jest jeden problem. Delikwent wyglada na nadzianego więc nie wiem jaka kwota by go interesowała. Sądze ze podbije kazda stawke i zacznie węszyć w tym duże skarby które spoczywaja w jego skrawku pola. Lepiej chyba bedzie jak zaczekam. Moze zmieni sie własciciel lub pojde na całośc i wykorzystam uroki życia nocnego;)).++++++++++Pozdrawiam+++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 a.. jeszcze calość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Menzo nie próbuj na kwotę, tylko symbolicznie 0,5 litra dobrej jakości cieczy i facet zmieni zdanie, jak jest dziany to tylko to zostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Pruski znaczek adidasa! Chyba I wojna ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 A ja polecam z wlasnego doswiadczenia - nocna eskapade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Menzior - zaszalałeś ;] Gratulacje!...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 13 Marzec 2008 Autor Share Napisano 13 Marzec 2008 Szczególnie z medalikiem..:) Dziekuje Cirrus;). +++++Pozdrawiam++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 MENZIOR przyjacielu :) Tak bardzo chciałem mieć też taki medalik, że moje małe modlitwy zostały wysłuchane, no chyba niezbyt pilnie się modliłem, bo wczoraj moim oczom ukazał się także św Benedykt :) Wersja trochę bardziej współczesna, ale jest :) Radość ogromna! Także pilnuj siebie bratku, bo nie pozostaję w tyle z fantami :P Odezwij się na priv to gdzieś wyskoczymy za tydz. Może Piątek 02.05 ?;> ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Jak myślicie? Jak stary może być ten medalik? PRL? Uszko nie wygląda na staroć....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 z czego wykonany, srebro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Do końca to nie mam zielonego pojęcia - wygląda jak miedziak niklowany?, ale na pierwszej fotce na dole widnieje jakby próba 925 - chyba, że mam zwidy....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielaa Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Elo graty piekna miejscówka.A tu masz foto medalika trafiony tydzien temu na Iwojennych pozycjach medalik benedyktynów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielaa Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Cirrus, ja mam podobny medalik. Takie medaliki były kiedyś (7?, 8? a może i z 10 lat temu) dodawane do lokalnej gazety w mojej miejscowości. Produkcja masowa. Mój jest chyba z wytworzony z mosiądzu i różni się drobnymi szczegółami od Twojego. Myślę, że Twój medalik pochodzi z podobnego źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.