czabak1 Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 http://www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subLead&news_cat_id=40&news_id=184446&scroll_article_id=184446&scroll_gallery_aid=184446&layout=1&page=text&list_position=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Wstrząsajca historia jedna z wielu jaka zdarzyła się na ziemiach odzyskanych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Mogę prosić o zacytowanie całego artykułu. Niestety oprócz nagłówka SE nie pojawai się nic więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 No artykuł został juz pewnie usunięty. U mnie też już sie nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 No artykuł został juz pewnie usunięty. U mnie też już sie nie wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Pniewo - miejsowość w gminie Okonek, w powiecie złotowskim, w pólnocnej części woj. wielkopolskiego. Artykuł mówiący o duchach pomordowanych b. mieszkańców tej miejscowości ukazał się w tym roku na łamach lokalnego tygodnika AKTUALNOŚCI LOKALNE", wydawanego w Złotowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Masz może skan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 AKTUALNOŚCI LOKALNE": tel. / fax:0 67 263 56 63.Adres: 77-400, Złotów, Wojska Polskiego 2,woj. wielkopolskie, mail: al@vio.plEwentualnie poprzez: www.zlotowskie.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisałem maila do redakcji. Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.