Skocz do zawartości

Pierwszy Piknik Militarny - Żory

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 29 marca na żorskim rynku odbędzie się I Piknik Militarny... http://wirtualnezory.pl/?id=news_more&news=8788

Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam
GRH Kampfgruppe Schlesien stawi się w składzie 6 osób + oczywiście pak 37. Liczymy na dobrą zabawe:D

pozdrawiam
Lang
GRH Kampfgruppe Schlesien
www.kampfgruppe.go.pl
Napisano
Może będzie wreszcie okazja porozmawiać wspolnie-wszyscy z okręgu i coś zaplanować na przyszłość! Dodam tylko,że oprocz naszych pojazdow bedą tez inne niespodzianki:-)
Napisano
Mała Armia Grupa Śląsk" z Zabrza też wyśle jakiś swój patrol.
Zobaczymy co to za impreza. Może faktycznie, tak jak pisał Folkersam, będzie można coś zaplanować i wspólnie stworzyć:).
Jesteśmy otwarci!
Napisano
Witam. Mam małe pytanie, jestem z Żor i od kilku miesięcy interesuję się tematyką adziecką", konkretnie czasami z wojny afgańskiej. Jestem w posiadaniu kompletnego umundurowania ( wz88 ) wraz z osprzętem ( pas, szelki, manierka, ładownica itp itd ) + repliki broni- AK, AK74, RPK ( niestety nie RPK74, ale cóż ;) ) Szukam jakichś namiarów na grupy zajmujące się tą tematyką, najlepiej z okolic, bo narazie nie znam żadnej. Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc, z góry dziękuję.
Napisano
QLIG mam kumpla który jest w temacie jak co pisz do mnie na gg7446036, może będę mógł pomóc.
pozdrawiam Kurt
Napisano
Witam wszystkich. Wiem że informacje odnośnie pikniku są nie do końca sprecyzowane, ale musicie nam wybaczyc, jest nas tylko DWOJE, a spraw organizacyjnych na cały batalion;)a więc:zbiórka wszystkich ciężkich pojazdów 8-9godz na parkingu Castoramy" z góry jest fajny widok, sprzęt powinno widac z większego odcinka ul.Al.Zjednoczonej Europy. Grupy przygotowujące dioramy, wystawki spotykaja się8-9godz(nawet o 7godz) na placu rynku O godz12 spod Castoramy" paradą ruszamy na Żorski Rynek, jest to impreza statyczna! Proszę o nie straszenie wystrzałami urzędników;)(pak, mg, mp, itp hehe).Staramy się zorganiaowac dla was ciepły posiłek, kawa, herbata. Co do grup- zapowiedziało sie 14 grupRH-100osób!10-12pojazdów jakich? to 29. Będzie też azarek". Mam nadzieję że pogoda dopisze i wszystko wypali.
Napisano
hej rg77 dobrze kojarzysz;) nie ta osoba ale trafne skojarzenie, spotkalismy się, miałeś w plecaku wędkę" hehe, mam nadzieje że znajdę chwile i pogadamy do zobaczenia na pikniku. Rychu WH.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie