FALKE-63 Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 W dniu 29 marca na żorskim rynku odbędzie się I Piknik Militarny... http://wirtualnezory.pl/?id=news_more&news=8788Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Falke nie spotkaliśmy się w zeszłym roku w Ćwiklicach? Jechałeś z rodziną nad Sołe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 27 Luty 2008 Share Napisano 27 Luty 2008 Witam GRH Kampfgruppe Schlesien stawi się w składzie 6 osób + oczywiście pak 37. Liczymy na dobrą zabawe:Dpozdrawiam Lang GRH Kampfgruppe Schlesien www.kampfgruppe.go.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 Witaj Trodat!Na pewno przyjedziemy i do was dołączymy ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 Witaj rg77!Na pewno musiałeś spotkać kogoś innego. Nigdy nie byłem w Ćwiklicach... ale może spotkamy się w Żorach ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Będą jeszcze jakieś grupy ? jakie pojazdy ?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Witam mam pytanie czy wie ktoś o której godzinie jet ten piknik?Szukałem ale znależć nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Myślę że od rana :) jak wszystkie pikniki militarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Witaj FALKE-63 będę na pewno wkońcu tylko 20-pare kilometrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 Żorska Operacyjna będzie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 A czy jakiś mały bazarek antyków też przy okazji będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Zapomniany Rybnik i Profortalicium tyz sie szykuje :>Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 22:05 05-03-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Może będzie wreszcie okazja porozmawiać wspolnie-wszyscy z okręgu i coś zaplanować na przyszłość! Dodam tylko,że oprocz naszych pojazdow bedą tez inne niespodzianki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 CześćO której zaczynacie i jaki macie wstępny plan"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Rybnik sie coraz bardziej szykuje- bedzie troszke klamorow, fotek itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Maciek Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Mała Armia Grupa Śląsk" z Zabrza też wyśle jakiś swój patrol. Zobaczymy co to za impreza. Może faktycznie, tak jak pisał Folkersam, będzie można coś zaplanować i wspólnie stworzyć:).Jesteśmy otwarci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Cieszymy się niezmiernie:-) No to będzie troche pojazdow....:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QLIG Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Witam. Mam małe pytanie, jestem z Żor i od kilku miesięcy interesuję się tematyką adziecką", konkretnie czasami z wojny afgańskiej. Jestem w posiadaniu kompletnego umundurowania ( wz88 ) wraz z osprzętem ( pas, szelki, manierka, ładownica itp itd ) + repliki broni- AK, AK74, RPK ( niestety nie RPK74, ale cóż ;) ) Szukam jakichś namiarów na grupy zajmujące się tą tematyką, najlepiej z okolic, bo narazie nie znam żadnej. Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc, z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 QLIG mam kumpla który jest w temacie jak co pisz do mnie na gg7446036, może będę mógł pomóc.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 QLIG jest kilku ludzi robiacych w Twoim temacie i do tego na Śląsku. Namiary na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 Qlig-http://zorskagrupaoperacyjna.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QLIG Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Dzięki wszystkim za informacje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRK/WH/BDM Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Witam wszystkich. Wiem że informacje odnośnie pikniku są nie do końca sprecyzowane, ale musicie nam wybaczyc, jest nas tylko DWOJE, a spraw organizacyjnych na cały batalion;)a więc:zbiórka wszystkich ciężkich pojazdów 8-9godz na parkingu Castoramy" z góry jest fajny widok, sprzęt powinno widac z większego odcinka ul.Al.Zjednoczonej Europy. Grupy przygotowujące dioramy, wystawki spotykaja się8-9godz(nawet o 7godz) na placu rynku O godz12 spod Castoramy" paradą ruszamy na Żorski Rynek, jest to impreza statyczna! Proszę o nie straszenie wystrzałami urzędników;)(pak, mg, mp, itp hehe).Staramy się zorganiaowac dla was ciepły posiłek, kawa, herbata. Co do grup- zapowiedziało sie 14 grupRH-100osób!10-12pojazdów jakich? to 29. Będzie też azarek". Mam nadzieję że pogoda dopisze i wszystko wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRK/WH/BDM Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 hej rg77 dobrze kojarzysz;) nie ta osoba ale trafne skojarzenie, spotkalismy się, miałeś w plecaku wędkę" hehe, mam nadzieje że znajdę chwile i pogadamy do zobaczenia na pikniku. Rychu WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Hello-nasi militarni sąsiedzi z południa rownież zapowiedzieli mały desant do Żor! Początek wspołpracy polsko-czeskiej? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.